Neovisni novinarski portal
21.6.2021.
PRIOPĆENJE / UKRATKO / VESELI KUTAK
Župan čita slikovnice (foto Šibensko-kninska županija)

Učenici Katoličke škole u Uredu župana:
Radoznali mališani nisu krili svoje oduševljenje županom Goranom Paukom

Župan čita slikovnice (foto Šibensko-kninska županija)

Šibensko-kninski župan Goran Pauk primio je jutros u svojemu Uredu župana izaslanstvo 3. razreda Katoličke osnovne škole Šibenik. Kako se ističe u priopćenju, djeca su posjetili župana u sklopu nastave iz predmeta Priroda i društvo. Župana su djeca pritom pitala ‘kakav je njegov posao’. Nije nam poznato što je župan odgovorio djeci.

– Radoznali mališani nisu krili svoje oduševljenje županom Goranom Paukom – ističe se u priopćenju kojega, uostalom, možete pročitati u cijelosti u tekstu ispod fotografije.

Oduševljena djeca kod župana koji lista časopis Katoličke škole (foto Šibensko-kninska županija)

 

Župana posjetili učenici 3. razreda Katoličke osnovne škole Šibenik

Jutros su župan Goran Pauk i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i šport Dijana Ercegović u Uredu župana primili učenike trećeg razreda Katoličke osnovne škole Šibenik.
Učiteljice Višnja Štropin i Ines Baljkas Nakić u okviru nastave iz predmeta Priroda i društvo svoja 43 učenika trećih razreda dovele su u posjet Županiji. Radoznali mališani nisu krili svoje oduševljenje županom Goranom Paukom tako da su uslijedila mnoga pitanja.
Zanimalo ih je kako župan upravlja Županijom i koliko ima zaposlenih, kakav je njegov posao i koliko dugo ga radi. Koje su prednosti a koji nedostatci njegovog posla, ali i tko je bio prvi župan Šibensko-kninsko županije, te zašto je baš Šibenik središte naše županije.
Na samom kraju veseli učenici su zatražili autogram župan koji ih je sve razveselio, a oni su njega obradovali kalendarima, maslinovim uljem ali i časopisima koje sami izrađuju u Katoličkoj osnovnoj školi.
Nakon ugodnog druženja s županom Paukom, uputili su se u obilazak znamenitosti Šibenika i posjet Muzeju Grada Šibenika.

Djeca u posjeti županu (foto Šibensko-kninska županija)

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI