Neovisni novinarski portal
25.4.2024.
SCENA / UKRATKO
Premijera dokumentarca o kninskoj hip-hop sceni

Premijera dokumentarca o kninskoj hip-hop sceni

Dokumentarni film “Tako mi to radimo” kroz vremenski period od tri godine govori o glazbenicima koji kroz glazbu i aktivizam nastoje promijeniti percepciju Knina kao „grada slučaja“.

U vrlo kratkom vremenu uz suradnju s produkcijskom kućom Jedina iz Splita, izbacuju nekoliko glazbenih spotova koji im otvaraju vrata za glazbenu suradnju sa Marinom Ivanovićem Stokom, Fil Tilenom, Ludinom i drugima, te u Kninu oživljuju zamrlu hip-hop scenu. Ovaj film nije samo film u glazbi, kažu autori. On u sebi nosi i određenu dozu optimizma i poticaja mladima, a pogotovo onima koji misle kako ih sredina u kojoj žive sputava u vlastitom uspjehu.
Film potpisuje produkcijska kuća Jedina.hr iz Splita. Redatelj je Zvonimir Pavlinović, producent Željko Skoko, a koprodukcija Kino klub Split. Film je nastao u suradnji s glazbenom produkcijom Lawless Music iz Knina.
Premijera je filma „Tako mi to radimo“ je u četvrtak, 30. ožujka, u Domu HV-a u Kninu. Ulaz je besplatan, premijera počinje u 19 sati, a nakon toga u caffe baru Škafić bit će i after party. Dj Tola vrti muziku uz nastup Swata Team trap grupe iz Trogira.
Videonajavu za film „Tako mi to radimo“ možete pogledati OVDJE.

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI