Neovisni novinarski portal
15.4.2021.
UKRATKO
Natječaj “#radnopravnost”: Uz umjetnost do ravnopravnosti na radnom mjestu

Natječaj “#radnopravnost”:
Uz umjetnost do ravnopravnosti na radnom mjestu

 

Vox Feminae Platforma poziva sve zainteresirane ilustratore/ice, dizajnere/ice te ostale umjetnike i kreativce koji se izražavaju kroz srodne vizualne i likovne umjetnosti da se prijave na natječaj “#radnopravnost”.

Natječaj je otvoren do 2. travnja 2017., a odabrani/a sudionica natječaja bit će autor/ica vizualnog identiteta promotivnih materijala (plakati i šalice) koji će se po završetku projekta “LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu” distribuirati poslodavcima i svima onima koji žele obogatiti svoj radni prostor vizualom koji promiče radno okruženje ponosno na raznolikost.
Kako ističu iz Vox Feminae Platforme natječaj nije za formalni vizualni identitet projekta:
„Potičemo različite interpretacije, pristupe i umjetničke intervencije na temu inkluzivnog LGBTI radnog okruženja, a posebno u kontekstu samog promo materijala – šalica i plakata. Upravo zato tražimo kreativce i kreativke koje će svojim prepoznatljivim stilom i estetikom doprinijeti vizualnom pečatu konačnog promotivnog proizvoda. Želja je projektnog tima da finalan proizvod bude zabavan, unikatan, umjetnički promotivan materijal, kojeg će poslodavci i zaposlenici s ponosom staviti u svoje radno okruženje te time jasno dati do znanja kakve politike i prakse to radno okruženje reflektira; ali koji će poslužiti i kao promocija stvaralaštva domaćih umjetnika/ca.”
Više o natječaju na stranicama Vox Feminae Platforme .

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI