Neovisni novinarski portal
16.4.2021.
SCENA / UKRATKO
Hladno pivo

Kulturaljka:
Dvije tribine, warm-up i koncertni spektakl

Hladno pivo

Šibenska udruga P.A.R.K. najavila je sedmo izdanje kulturno–glazbene manifestacije Kulturaljka.

Hladno pivo

Ovogodišnje izdanje počinje već ovog četvrtka, 30. ožujka, programom u Gradskoj knjižnici ‘Juraj Šižgorić’, nastavlja se na istom mjestu 13. travnja, dok se veliko finale očekuje na koncertu uz headlinera Hladno pivo u hangaru nekadašnje vojarne Bribirski knezovi u Šibeniku.
U prodaju je pušten limitiran broj ulaznica po cijeni od 60 kuna koje se mogu kupiti na nekoliko lokacija u Šibeniku (caffe bar Azimut, caffe bar Bono, caffe bar Baldekin) te online, odnosno preko Entrio sustava.
U međuvremenu, organizatori Kulturaljke 2017, članovi Udruge P.A.R.K. pozivaju na niz zanimljivih događanja i jedan warm up party.
Predstavnici udruga za mlade s područja Benkovca, Sinja i Dubrovnika sudjelovat će u tribini pod nazivom ‘Prostor je bitan…’, koja će biti održana 30. ožujka (četvrtak) u multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice ‘Juraj Šižgorić’ s početkom u 17 sati.
-Tema tribine je odnos između lokalne samouprave i udruga za mlade u Šibeniku i problem nedostatka adekvatnog prostora za konkretno i kreativno izražavanje mladih. Gosti tribine iznijet će svoje pozitivne priče o uspješnim suradnjama s gradskim vlastima u svojim sredinama temelje kojih su dobili potrebne prostore za izražavanje i  rad – pojašnjavaju organizatori Kulturaljke.
Idućeg mjeseca, 13. travnja, također u multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice ‘Juraj Šižgorić’ u Šibeniku bit će održana druga tribina koja će zaokružiti kulturni dio programa Kulturaljke 2017, a riječ je o tribini pod nazivom ‘Ipak se može – mladi i poduzetni u Šibeniku’.
Između tribina, organizatori su se pobrinuli za glazbeno zagrijavanje. Warm up party ostavljen je za 8. travnja kada u šibenski Azimut stiže electro punk bend Baden Baden.

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI