Neovisni novinarski portal
15.4.2021.
SCENA
Kulturaljka 2017: Koncertno finale uz Hladno pivo

Kulturaljka 2017:
Koncertno finale uz Hladno pivo

Ovogodišnja dvodijelna kulturno-glazbena manifestacija Kulturaljka 2017. najavljuje veliko koncertno finale, koje će se održati 15.travnja na dobro poznatoj lokaciji pod hangarom na prostoru bivše vojarne Bribirskih knezova.

Četiri će benda, najavljuju organizatori, održati svoje žestoke punk rock svirke:
Spectrum – mladi, perspektivni vodički cover bend koji je nakon dvije odlične svirke u Azimutu dobio priliku pokazati se i na velikoj pozornici sa svojim obradama poznatih rock klasika.
Miro Odak i The Strings – kultni šibenskih rokeri iz 90-ih ponovno okupljeni u originalnoj postavi uveličat će koncert svojim poznatim starim stvarima ali i novim zanimljivim materijalom.
Hladno pivo – najpoznatiji hrvatski punk rock sastav koji je na sceni gotovo 30 godina šibenskoj publici odsvirat će svoju kompletnu koncertnu set listu na kojoj će biti hitovi sa svih dosadašnjih osam albuma.
Fantom slobode – Azra tribute band koji će povodom 35. godine od izdavanja najboljeg live albuma na ovim prostorima ikad, odsvirati većinu materijala s epohalne Azrine treće ploče Ravno do dna iz 1982. godine.
Sedma je ovo godina u nizu da udruga  P.A.R.K., kroz program Kulturaljke, u Šibenik dovode neke od najpoznatijih bendova iz Hrvatske i regije. Do sada su nastupali Brkovi, Stillness, Goran Bare i Majke, Fakofbolan, Damir Urban, Pips Chips & Videoclips, Kawasaki 3P, Psihomodo Pop, Repetitor, Zabranjeno Pušenje…

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI