Neovisni novinarski portal
26.2.2021.
(NE)ZANIMLJIVOSTI / UKRATKO
Dva brata Trumpa (foto twitter)

Braća Trump objesili krokodila, odrezali slonu rep, ustrijelili leoparda… itd. (FOTO)

Dva brata Trumpa (foto twitter)

Iz bespuća svjetske virtualnosti iskaču fotografije na kojima dvojica sinova američkog predsjednika Donalda Trumpa: istoimeni Donald (Jr.) Trump te Eric Trump, nacereni s puškama poziraju negdje u Africi s pobijenim slonovima, leopadima, bivolima i drugim velikim, lijepim i mrtvim životinjama pod nogama.

Na jednoj su dva brata Trumpa objesili višemetarskog krokodila na stablo. Na drugoj tatin sin Don pozira s netom odrezanim slonovskim repom u jednoj, te nekim nožićem u drugoj ruci. Na trećoj u afričkoj mrkloj noći obojica mladih Trumpova razvlače beživotnog leoparda… itd.
Ima tu još slika kojih se ne bi posramio ni bivši predsjednik Hrvatske gospodarske komore ni njegov podrum, a nad kojima se prijatelji životinja i neprijatelji Trumpovih upravo zgražaju. Ili pak likuju jer afričke pustolovine braće Trump prikazuju kao slikopisni prilog za cjelovitiji portret te ‘prve američke obitelji’.

Objesila braća krokodila (foto twitter)

– Pucaju iz pušaka s optikom iz kojih ni slijepac ne bi promašio. Za njima ide kamion s pićem. Slona ubiju između dva gin-tonica… – sijaset je komentara protiv Trumpovih uzdanica po internetima.
A tata Trump staje u obranu svojih nasljednika. Evo njegova obrazloženja.
– Moji sinovi vole loviti. Oni su vrlo ponosni članovi NRA-e. Ja vjerujem u Drugi amandman. Obojica sinova su lovci. Eric je lovac i čini mi se da lov voli jednako kao i golf. Moj drugi sin, Don, je također lovac. Oni su odlični strijelci, sjajno gađaju. Obožavaju to… – pojasnio je tata Trump.
Inače, mladi Trumpovi su članovi NRA-e, a što je kratica od National Rifle Association of America ili, u slobodnom prijevodu, Udruga nacionalnih pušaka Amerike.

Tata Trump s puškom na NRA susretu (foto printscreen youtube)

Kako bi stvar bila jasnija, ta ‘udruga’ upravo sada na svojim naslovnim stranicama ističe Donalda Trumpa s kojim inače tijesno surađuje, a već 146 godina se zalaže za ono što u Americi zovu ‘gun rights‘.
Puščana prava‘, prevedimo to tako, uključuju pravo na posjedovanje i uporabu oružja za samoobranu, te pravo na proizvodnju i prodaju oružja i streljiva, te ‘nikada do sada nisu bila toliko napadana’, preventivno kukaju NRA-ovci.
Tata Trump je obećao kako će se zauzeti za ta prava ako bude predsjednik SAD-a, što sada i jest, pa Donald i Eric više ne ne moraju strahovati od ugroze njihovih ‘puščanih prava’.
Evo još fotografija mladih Trumpova iz afričke savane:

Mladi Trump odrezao slonu rep (foto twitter)

Trump u trenucima predaha (foto twitter)

Trump među rogovima (foto twitter)

Tags: , , , , , , , , , , ,

VEZANE VIJESTI