Neovisni novinarski portal
19.6.2021.
POLITIKA / UKRATKO
Hrvoje Zekanović (Foto: Tris(H. Pavić)

Saborski zastupnik Hrasta Hrvoje Zekanović uvodi konzultacije s građanima

Hrvoje Zekanović (Foto: Tris(H. Pavić)

Hrvoje Zekanović (Foto: Tris(H. Pavić)

Saborski zastupnik stranke Hrast – Pokret za uspješnu Hrvatsku Hrvoje Zekanović najavio je s današnje konferencije za novinare kako će ubuduće dvaput mjesečno u šibenskoj Gradskoj vijećnici održavati susrete s građanima.

– Političari moraju imati na umu da je njihova osnovna zadaća služiti građanima koji su ih izabrali  – rekao je Zekanović.

U dosadašnjim neformalnim susretima s građanima je zaključio kako postoji veliki interes za razgovor sa saborskim zastupnikom. – Za početak planiramo organizirati te susrete dva puta mjesečno, svaki drugi ponedjeljak od 18 do 19 sati u Gradskoj vijećnici, počevši sa 6. veljače. Ovisno o interesu građana, to može biti i svaki ponedjeljak i trajati duže – rekao je Zekanović.

Očekuje da će mu se građani najviše obraćati s komunalnim problemima. Iako oni nisu u njegovoj nadležnosti, nastojat će na njih odgovoriti i uputiti građane na institucije koje se bave rješavanjem tih problema.

– Kao zastupnik pokušat ću osjetiti bilo građana, odnosno vidjeti što ih tišti i pokušati ću u Hrvatskom saboru prezentirati njihove probleme i  stavove, koliko god to bude moguće – rekao je  Zekanović.

O načinu izlaska na sljedeće lokalne izbore Hrast za sada šuti. Zekanović je najavio da će odluku javnosti prezentirati vrlo skoro.

– Na idućim lokalnim izborima građani grada Šibenika će sigurno imati priliku glasovati i za mene i za stranku Hrast, a o načinu izlaska na izbore čut će te za 15 dana.

– Smatram da u Šibeniku postoji mnogo kandidata koji mogu biti izvrsni manageri grada, pa ćemo podržati onog najbolje, odnosno istaknuti onog kojeg mi smatramo najboljim – dodao je.

Konferencija za novinare Hrasta (Foto: Tris/H. Pavić)

Tags: ,

VEZANE VIJESTI