Neovisni novinarski portal
29.3.2024.
POLITIKA / UKRATKO
Predsjednik HSS-a Krešo Beljak (Foto: Tris/H. Pavić)

N. Matić:
Prestajemo biti članovi dobre, poštene stranke – K. Beljak:
Riječ je o običnim uhljebima i sretan im put!

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak (Foto: Tris/H. Pavić)

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak (Foto: Tris/H. Pavić)

Nenad Matić i 15-ak predsjednika gradskih četvrti grada Zagreba iz HSS-a izašli su iz te političke stranke jer su nezadovoljni načinom upravljanja predsjednika HSS-a Kreše Beljaka, kako javlja HTV.

– Nažalost, s današnjim danom prestat ćemo biti članovi jedne povijesne, dobre, poštene stranke koja u ovom trenutku ima nepošteno, nekorektno vodstvo. Ovo je nije zbogom već doviđenja HSS-u nakon što u stranci više ne bude Kreše Beljaka, – kazao je Nenad Matić, suspendirani predsjednik zagrebačkoga gradskog odbora HSS-a.
Bivši HSS-ovci su katzali i kako ‘još razmišljaju na koji će način i u kojoj formi nastaviti političko djelovanje’, te da ‘mandate u gradskoj Skupštini ne misle vraćati HSS-u’.
– Gospodin Matić i ljudi koji su uz njega nisu političari nego uhljebi. Do sada su jako dobro koristili ime HSS-a kako bi istrgovali svoja radna mjesta i pozicije, dakle svoje osobne interese. Nema nikakavih njihovih političkih ideja niti političkih poruka. Riječ je o običnim uhljebima i sretan im put! – kazao je Beljak.
Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI