Neovisni novinarski portal
19.6.2021.
POLITIKA / UKRATKO
Ilustracija: Šibenik (foto G. Šimac)

Gradu Šibeniku nagrada namijenjena ‘rukovodstvu grada koje ima viziju te kontinuiranom pozitivnom komunikacijom kreira pozitivnu sliku grada’

Ilustracija: Šibenik (foto G. Šimac)

Iz Grada Šibenika su se pohvalili kako su dobili nagradu Vision City koja je ‘namijenjena rukovodstvu grada koje ima viziju te kontinuiranom pozitivnom komunikacijom kreira pozitivnu sliku grada.’ U nastavku je priopćenje.

Šibenik  (foto TRIS/G. Šimac)

Grad Šibenik ovogodišnji je dobitnik PRO. PR Vision City nagrade za zapaženu medijsku promociju na međunarodnoj razini koja se dodjeljuje u sklopu međunarodne konferencije za komunikacijski menadžment PRO.PR.
Nagrada  Vision City namijenjena je rukovodstvu grada koje ima viziju te kontinuiranom pozitivnom komunikacijom kreira pozitivnu sliku grada.
‘Želja nam je da Hrvatska i svijet upoznaju naš prelijepi Šibenik i njegovu bogatu kulturu, tradiciju i baštinu, a ova nagrada potvrđuje da smo na dobrom putu. Priznanje struke i to na međunarodno razini uvijek je lijepo primiti, a mediji su ti koji nam pomažu širiti pozitivne projekte i plasirati prednosti našeg grada. ‘, rekao je gradonačelnik Željko Burić, uputivši zahvalu lokalnim i nacionalnim medijima na izvrsnoj suradnji.
Konferencija svake godine okuplja svjetske i regionalne stručnjake iz područja komunikacija, a nagrada PRO.PR Vision City Award dodjeljuje se jednom od gradova u zemlji domaćinu PRO.PR konferencije u tekućoj godini.
Žiri PRO.PR Awards-a međunarodno priznanje ove godine dodjeljuje Gradu Šibeniku jer je u proteklih nekoliko godina pametno iskoristio svoju bogatu kulturnu i povijesnu baštinu te brojne prirodne ljepote i zahvaljujući pozitivnoj i kontinuiranoj komunikaciji ostvario zapažen uspjeh na međunarodnoj razini.
PRO.PR Vision City Award dodjeljuje se po kriteriju stvaranja pozitivne percepcijske priče i medijskih objava na temu kulturnih, sportskih ili gospodarskih događaja.
PRO.PR konferencija ove se godine održava 15. godinu zaredom, a nagrada će Gradu Šibeniku biti uručena 8. travnja 2017. godine u Termama Tuhelj.
Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI