Neovisni novinarski portal
20.6.2021.
UKRATKO
NP Krka: Učlanite se u Klub prijatelja Krke

NP Krka:
Učlanite se u Klub prijatelja Krke

klub-prijatelja-krke-vizual

– Istinskim zaljubljenicima u prirodu Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ nudi mogućnost učlanjenja u Klub prijatelja Krke. Žitelji Šibensko-kninske županije ostvaruju popust od 50 % prilikom učlanjenja u Klub – javljaju u svojem priopćenju iz Nacionalnog parka Krka.

– Istinskim zaljubljenicima u prirodu Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ nudi mogućnost učlanjenja u Klub prijatelja Krke. Članstvo, koje vrijedi godinu dana od dana kupnje, dostupno je svim posjetiteljima, domaćim i stranim, po cijeni od 200 kn za odrasle i 90 kn za djecu od 7 do 18 godina, koja će posjećivati Park u pratnji roditelja. JU „NP Krka“ više ne nudi godišnje ulaznice, a postojeće važe do njihova isteka. Članovi Kluba prijatelja Krke mogu neograničeno puta ući u NP „Krka“, osim u srpnju i kolovozu na Skradinski buk, kada je ulaznicu moguće iskoristiti samo jedan put. Uz iskaznicu Kluba prijatelja Krke na ulazu u Park potrebno je predočiti osobnu iskaznici ili drugu odgovarajuću ispravu – ističu.
Žitelji Šibensko-kninske županije ostvaruju popust od 50 % prilikom učlanjenja u Klub, a u Klub prijatelja Krke može se učlaniti na svim recepcijama i ispostavama JU „NP Krka“ uz predočenje osobne iskaznice.
–  Članstvo u Klubu prilika  je da svoje slobodne trenutke provedete odmarajući se u zaštićenom području i da, upoznavajući prirodna i kulturnopovijesna bogatstva Nacionalnog parka „Krka“, svoj duh oplemenite novim znanjima i iskustvima, uz spokoj koji daje priroda – poručuju iz NP Krka.

 

 

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI