Neovisni novinarski portal
19.9.2021.
SCENA
SuperUho (Foto: Tomislav Sporiš)

SuperUho festival u Primoštenu ima datum i prve ulaznice

SuperUho (Foto: Tomislav Sporiš)
SuperUho (Foto: Tomislav Sporiš)

SuperUho (Foto: Tomislav Sporiš)

Nakon uspješnog trećeg izdanja SuperUho Festivala koji je ove godine prvi put održan u Primoštenu, na istom mjestu, u prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica, bit će održan i 4. SuperUho od 7. do. 9. kolovoza. U navedenom je prostoru smješten i idiličan kamp u potpunosti natkriven gustom borovom šumom.

Budući je ove godine kamp bio rasprodan uoči samog početka festivala, SuperUho za iduću godinu priprema njegovo širenje na dvostruko veću površinu. Jednako tako će se produljiti i njegovo radno vrijeme pa će kamp biti otvoren već 5. kolovoza u 12.00 sati i radit će sve do 10. kolovoza u 12.00 sati. Za dva uvodna dana koji će prethoditi glavnom festivalskom programu pripremaju se dodatni sadržaji o kojima će informacije biti dostupne tijekom siječnja.
Koncept glazbenog programa zadržat će svoj prepoznatljiv intimni format uživanja u glazbi i koncertnom ambijentu gdje će nastupiti pažljivo izabrani izvođači svjetske i regionalne glazbene scene. Kako bi dočarali programski koncept onima koji nisu posjetili protekla izdanja SuperUho Festivala spomenimo samo neke od izvođača koji su dosad nastupili: The National, Einstürzende Neubauten, Mark Lanegan, Devendra Banhart, Mudhoney, Peter Hook & The Light, Lightning Bolt, Flogging Molly, Fuck Buttons, Howe Gelb Triage, Sun Kil Moon, Of Montreal, Black Lips, Shobaleader One, Tuxedomoon, Earth, Chelsea Wolfe, Saul Williams, Disciplin A Kitschme, Žen, Repetitor, Damir Avdić, PCVC, Seven That Spells, ABOP, Diskodelija, Close Distance, The FogSellers, Pridjevi i mnogi drugi.
superuho-primosten
Najavljen je i početak prodaje prvog ograničenog paketa festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od od 190 kuna, te kamperskih ulaznica koje će se u promotivnom razdoblju prodavati po cijeni od 60 kuna. Komplet koji omogućava posjet svim zbivanjima u sklopu festivala te petodnevno kampiranje, u ovom prvom promotivnom paketu koštat će 250 kuna. Ulaznice po navedenoj promotivnoj cijeni prodavat će se u razdoblju od 21.12. do 31.12. na sljedećim pretprodajnim mjestima:
Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25), Primošten
Azimut (Obala palih omladinaca 2), Šibenik
CD Shop Butiga (Jurja Šižgorića 2), Šibenik
Caffe bar Basket (Domovinskog rata 42), Split
Dallas Music Shop (Splitska 2), Rijeka
Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb
Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb
Ulaznice je moguće kupiti i preko internet-servisa Rockmarka i Dirty Old Shopa.
Nakon isteka razdoblja prodaje prvog promotivnog paketa festivalskih ulaznica za četvrto izdanje SuperUho Festivala cijene ulaznica će biti 220 kuna do 18.3., 250 kuna do 18.6., 290 kuna do 7.8. te 320 kuna na ulazu.
Cijene kamperskih ulaznica nakon isteka razdoblja prodaje prvog promotivnog paketa će biti 90 kuna do 18.3., 120 kuna do 18.6. te 150 kuna do 9.8.
Objava prvih izvođača uslijedit će sredinom siječnja.

 

Tags:

VEZANE VIJESTI