Neovisni novinarski portal
21.6.2021.
GRAĐANI / UKRATKO
Srđ je naš – tribina za Dubrovčane: Čiji je trošak infrastrukture na Srđu?

Srđ je naš – tribina za Dubrovčane:
Čiji je trošak infrastrukture na Srđu?

Inicijativa Srđ je naš poziva građane Dubrovnika  (i ostale)  u četvrtak, 15. prosinca 2016. godine u 6 sati u dvoranu Ivana Pavla II. (samostan Svete Klare, poljana Paska Miličevića) na tribinu pod naslovom: Čiji je trošak infrastrukture na Srđu?. U nastavku je plakat i poziv.

tribina-sjn-plakat

 Drage sugrađanke i sugrađani,
Inicijativa Srđ je naš poziva vas u četvrtak, 15. prosinca 2016. godine u 6 sati u dvoranu Ivana Pavla II. (samostan Svete Klare, poljana Paska Miličevića) na tribinu pod naslovom: Čiji je trošak infrastrukture na Srđu?
Kroz sve godine promoviranja projekta na Srđu građani Dubrovnika ostali su uskraćeni za odgovor na dva ključna pitanja: Koliki je trošak infrastrukture na Srđu i tko će platiti taj trošak?

Posljednjih dana bili smo svjedoci kontradiktornih izjava o tom pitanju predstavnika Vodovoda Dubrovnik i predstavnika investitora. Također, saznali smo da postoji prijedlog ugovora o uređenju pitanja financiranja infrastrukture za projekt na Srđu o kojem građani ništa ne znaju. Unatoč pozivima da se prijedlog ugovora objavi gradska vlast ignorira građane.

O zakonskom okviru financiranja komunalne infrastrukture, dobrim praksama i problemima vezanim uz financiranje infrastrukture projekta na Srđu raspravljat će se na tribini u četvrtak.
2013. godine građanima Dubrovnika obećano je da neće platiti ništa za infrastrukturu projekta na Srđu. Odgovor na pitanje jesu li građani Dubrovnika prevareni obećanjem iz 2013. godine saznajte na tribini inicijative Srđ je naš u četvrtak, 15. prosinca 2016. godine u 6 sati u dvorani Ivana Pavla II-og, poljana Paska Miličevića.

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI