IZDVOJENO / UKRATKO

JK Val poziva na novogodišnje kupanje na plaži Banj

Najhrabriji Šibenčani opet imaju priliku za dokazivanje.

Ovako je bilo prije godinu dana (Foto: Hrvoslav Pavić)

JK Val poziva najhrabrije Šibenčane na peto tradicionalno novogodišnje kupanje, koje će biti održano na plaži Banj u Šibeniku, 1. siječnja 2017., u 12 sati (program počinje u 11.30 sati). Oni malo manje hrabri, mogu uz kuhano vino, čaj i fritule, uz glazbu koju će izvoditi šibenski pijanist Borna Erceg, uživati u pogledu na kupače.
Ovoga se puta, kao i uvijek, očekuje rekordan broj novogodišnjih kupača. Dosad ih je najviše bilo 22, a ako računamo i jednog hrabrog psa, onda 23. Organizatori će novogodišnje kupanje posvetiti najtrofejnijem šibenskom sportu u 2016. godini, te će svakom kupaču dodijeliti i pripadajući dres. O kojem se sportu radi, saznat ćete ako dođete 1. siječnja na Banj.
Slike koje su zadnje četiri godine s novogodišnjeg kupanja na Banju obilazile Hrvatsku prikazivale su Šibenik kao grad mora i sporta, grad kulture, njegovu srednjovjekovnu baštinu i snagu. Organizatori iz JK Val, uz financijsku podršku Grada Šibenika i Turističke zajednice Grada Šibenika, žele nastaviti tu lijepu priču. Najljepši pogled s jedne gradske plaže, obogaćen kupačima i jedriličarima, pronijet će ime Šibenika nadaleko.
Pozivaju se svi građani Šibenika i njihovi gosti da uveličaju ovaj događaj i poprate prvu banjadu u 2017.

 

Tags: , ,