Neovisni novinarski portal
7.3.2021.
POLITIKA / PRIOPĆENJE
Arhiva: Ivan Klarin na prosvjedu (Foto: H. Pavić)

Ivan Klarin:
Danas podnosim svoju ostavku

Arhiva: Ivan Klarin na prosvjedu (Foto: H. Pavić)

Ivan Klarin (SDP), načelnik Općine Tisno i saborski zastupnik danas je poslao priopćenje javnosti u kojemu kaže kako daje ostavku na mjesto predsjednika SDP-a Šibensko-kninske županije. Priopćenje je u nastavku.

Arhiva: Ivan Klarin na prosvjedu (Foto: H. Pavić)

Arhiva: Ivan Klarin na prosvjedu (Foto: H. Pavić)

 

Danas podnosim svoju ostavku na mjesto predsjednika SDP-a Šibensko-kninske županije nakon neizbora u najviša tijela stranke. Ostavku podnosim iz razloga nepovjerenja novog stranačkog rukovodstva bez kojeg dalje, pogotovo u sljedećoj godini, kada se održavaju redovni lokalni izbori ne mogu preuzeti odgovornost za obavljanje tako odgovorne funkcije na lokalnoj razini u županiji koja nije nimalo laka za političko djelovanje na platformi SDP-a.

Svoje daljnje političko djelovanje nastavit ću još jače usmjeravati na svoj prvi prioritet , vođenje Općine Tisno, a na nacionalnoj razini kao saborski zastupnik SDP-a. Naravno da ću svoje djelovanje nastaviti u SDP-u, stranci kojoj pripadam gotovo od svoje punoljetnosti te da za mene nije i neće postojati nikad niti jedna druga politička opcija. Beskrajno sam zahvalan velikoj većini članica i članova SDP-a Šibensko-kninske županije čiju podršku i u ovom trenutku osjećam u velikoj većini. U protekle tri godine nastojao sam kroz bezbroj političkih poteza upozoriti na sav nerad aktualnog župana te ukazati na brojne probleme naše Šibensko-kninske županije. Potpredsjednici SDP-a Šibensko-kninske županije od jučer su najbliži suradnici novoizabranog predsjednika g. Davora Bernardića te vjerujem da će u dobroj vjeri i uspješno uz pomoć nacionalnog SDP-a nastaviti voditi našu Šibensko-kninsku županijsku organizaciju.
Ivan Klarin
Tisno, 04.12.2016.
Tags: , ,

VEZANE VIJESTI