Neovisni novinarski portal
18.6.2021.
Sport
WSC Match Race regata: Danas posljednji trening, sutra start finala

WSC Match Race regata:
Danas posljednji trening, sutra start finala

U subotu, 5. studenog, točno u podne startat će šest ekipa pred šibenskom rivom.

match-race-sibenik

U organizaciji Wave Sailing centra i JK Val, u Šibeniku će ovoga vikenda biti održana finalna match race regata. Na startu u 12 sati, na šibenskoj rivi ispred topova, bit će šest ekipa koje će se natjecati u dvobojnom jedrenju. Posljednji trening bit će održan danas, u popodnevnim satima.
Na startu finala WSC Match Racea pojavit će se hrvatske posade Hrvoja Petrovića, Tonka Rameše, Tea Piasevolija, Željka Kovačevića, Borisa Sabolića i olimpijca Pavla Kostova, dok će iz Slovenije doći posada Bojana Rajara. Osim što se radi o finalnoj WSC Match Race regati, utrka je ujedno i državno prvenstvo. Finalna WSC Match Race regata bit će snimana s tvrđave sv. Mihovila, sa šibenske rive, iz gumenjaka te iz drona, a uskoro će se cijeli snimljeni materijal naći na WSC-ovom YouTube kanalu.
Pred početak današnjeg treninga (Foto: Žana Karabatić)

Pred početak današnjeg treninga (Foto: Žana Karabatić)

Ove se godine finalna WSC Match Race regata organizira u sklopu akcije „Tikula za Val“, kojom se prikupljaju sredstva za gradnju novih prostorija JK Val. Stoga organizatori pozivaju sve ljubitelje jedrenja i prijatelje Vala da donaciju uplate na žiro račun Jadranske banke: IBAN  HR9524110061520000599 / Model HR 00 Poziv na broj 1928 – 2016.
Organizatori posebno zahvaljuju svojim partnerima na financijskoj i drugoj pomoći: Link 385, Vinarija Sladić, Agencija za nekretnine Remax, Zoran Lučić, Stipe Radošević, Dustom Sails, Sailing Point Zadar, klub Azimut te Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika.

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI