Neovisni novinarski portal
20.6.2021.
SCENA
Justin Bieber

Sabotaža u pripremi:
Kako ukrasti show Justinu Bieberu…

Justin Bieber
Justin Bieber

Justin Bieber

Najveća globana teen zvijezda sutra, 9. studenog, nastupa u zagrebačkoj Areni.

Međutim. Ne morate nužno ući u Arenu, ispred nje bi moglo biti jednako zanimljivo. – Pred Arenom snimamo neke scene s transparentima, majicama i obožavateljima. I trebali bismo imati more mladih koji će navući majice likova iz filma koji radimo. I koji će vrištati od oduševljenja do iznemoglosti te završiti u komediji o kojoj ne smijemo previše. Film je dugometražni i prema dosad snimljenim materijalima, bit će suza, ali ne od tuge – napisao je Anđelo Jurkas, idejni vođa i redatelj projekta, na Facebooku.
Pa smo ga nazvali: – Radi se o snimanju scene igranog indie filma. Ne smijem u detalje, ali da se zaključiti. Dakle, srijeda od 17.30 do 20.30 sati pred Arenom Zagreb – rekao nam je Jurkas, čiji je filmski prvijenac “Zbog tebe” nedavno imao premijeru.
Uspjeli smo iskopati da se u filmu, o kojem još nitko ne zna ništa, radi o dva lika kojima je cilj ukrasti showove po Hrvatskoj. Pa će tako jedan ukrasti i Bieberu. Njihova imena bi okupljeni pred Arenom sutra trebali fanatično izvikivati. Pa evo još jednog Jurkasovog poziva: –  Dakle, ako ima ekipe koja bi sudjelovala u scenama igranog filma, nosila majice likova iz filma i skandirala im da Justinu Bieberu ukradu show poput Borata pred Arenom. Hvala!
Svi ste pozvani!

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI