Neovisni novinarski portal
21.6.2021.
UKRATKO
Počinju radovi na Sportsko-rekreativnom centru Ražine Donje

Počinju radovi na Sportsko-rekreativnom centru Ražine Donje

ugovor-razine

Na slici direktor tvrtke TEC gradnja d.o.o. Antonijo Svirčić i gradonačelnik Šibenika Željko Burić/Foto:TRIS/J.Krnić

Ugovor o početku gradnje Sportsko-rekreativnog centra Ražine Donje potpisao je danas gradonačelnik Šibenika Željko Burić sa izvođačem radova šibenskom tvrtkom TEC gradnja. Otvoreno košarkaško igralište i nogometni kavez s pratećim svlačionicama trebali bi biti izgrađeni za 4 mjeseca.

Projekt izgradnje sportskog centra na području Ražina desetljećima je odgađan pod izgovorom da nema zemljišta na kojem bi se on mogao realizirati, no aktualna gradska uprava je taj problem uspješno riješila ustvrdio je Burić prilikom potpisivanja ugovora.
– Projekt ima i drugi veliki značaj, a to je činjenica da realiziramo sve ono što smo obećali u  jugoistočnom dijelu grada od spajanja na kolektorski sustav do uređenja plaže u Brodarici. Građani na području Ražina konačno će dobiti mogućnost  da budu turistički atraktivno područje jer će Sportsko-rekreativni centar zajedno s plažom u Brodarici činiti jednu jedinstvenu turističku ponudu, istaknuo je gradonačelnik Burić.
Ukupna vrijednost radova na izgradnji Sportsko-rekreativnog centra Ražine Donje iznosi 2 milijuna i 440 tisuća kuna, a šibenska tvrtka TEC gradnja d.o.o. izabrana je kao najpovoljniji ponuditelj na javnom natječaju.
-Radovi će trajati četiri kalendarska mjeseca te očekujemo kako ćemo projekt kvalitetno i na vrijeme završiti, kazao je direktor tvrtke TEC gradnja d.o.o.  Antonijo Svirčić.
Sportsko-rekreativni centar Ražine Donje prostirat će se na 2 175 četvornih metara i sadržavat će otvoreno košarkaško igralište, nogometni kavez s umjetnom travom i čeličnom ogradom te prateći objekt u kojem će biti dvije svlačionice te sanitarne prostorije sa tuševima. Između sportskih terena predviđen je i prostor za street-workout. Cijeli kompleks bit će okružen ogradnim zidovima, a ispred ulaza u centar predviđen je parking za 10 automobila.

projekt-dvorana-razine

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI