Neovisni novinarski portal
18.6.2021.
SCENA / UKRATKO
Pink Floyd

Pink Floyd objavljuju velebni boxset

Pink Floyd

U petak, 11. studenog, Pink Floyd objavit će izdanje ‘The Early Years 1965 -1972’.

Pink Floyd

Pink Floyd

Kako bi pripremili ovo velebno izdanje od 27 diskova, 7 zasebnih book-style pakiranja i gomilom do sada neobjavljenog materijala, Pink Floyd su morali zaviriti duboko u svoju bogatu arhivu, vratiti se na sam početak karijere.
Boxset će sadržavati TV snimke te BBC sesije,  neobjavljene trake, outtakeove i demo materijele u trajanju od 12 sati I 33 minute, preko 130 pjesama i preko 15 sati video materijala. Preko 20 neobjavljenih pjesama među kojima se nalazi i 7 sati do sad neobjavljenog live audio materijela, plus preko 5 sati vrlo rijetkih koncertnih snimki zajedno s pomno izabranim 7” singlicama upakiranih u kopije originala, pregršt memorabilije, filmovi te nanovo izmiksani sound. Među do sada neobjavljene audio materijale ubačene su i “Vegetable Man” te “The Beechwoods”, pjesme iz 1967. godine koje su za ovu priliku nanaovo miksane.

pf_theearlyyears_all_3dweb

“The Early Years 1965 – 1972” će kolekcionarima dati priliku da čuju evoluciju benda od njihovih najranijih snimki I studijskih sessiona pa sve do godina koje su prethodile izdanju “The Dark Side of The Moon”, jednom od najprodavanijh albuma svih vremena.
Od singla “Arnold Layne” do dvadesetominutnog epa “Echoes”, fanovi će imati uvid u progresiju psihodeličnog rocka kroz bogatu zbirku koja istražuje priču Pink Flyoda iz vremena kada su se Roger Waters, Richard Wright, Nick Mason i Syd Barret sreli u londonskoj ulici Regent Street pa do Sydovog odlaska I dolaska Davida Gilmoura.
Kao dodatak ovom deluxe setu istoga dana bit će objavljen i dvostruki album “The Early Years – CRE/ATION”.

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI