Neovisni novinarski portal
19.9.2021.
UKRATKO
Grad Šibenik objavio natječaj za dodjelu studentskih stipendija

Grad Šibenik objavio natječaj za dodjelu studentskih stipendija

studenti

Ukupno 31 stipendija u visini od 700 kn mjesečno bit će raspoređena u kategorijama za studente prve godine preddiplomskih studija, prve godine diplomskih studija te za studente viših godina studija.

Studentima prve godine preddiplomskih studija bit će dodijeljeno 14 stipendija, studentima prve godine diplomskih studija osam, a studentima viših godina devet stipendija.
Kriteriji za ostvarenje stipendija su uspjeh u prethodnom obrazovanju, socijalni status, te eventualno status djeteta poginulog branitelja Domovinskog rata, a propisani su Pravilnikom o uvjetima i kriterijima stipendiranja studenata Grada Šibenika.
Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu studentskih stipendija imaju studenti  koji se školuju u RH na sveučilišnim preddiplomskim, integriranim i stručnim studijima, te sveučilišnim diplomskim i specijalističkim diplomskim stručnim studijima, kojima je osnivač Republika Hrvatska, a koji ispunjavaju  uvjete propisane natječajem.
Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu: Grad Šibenik, Povjerenstvo za dodjelu stipendija, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, Šibenik.
Obrazac prijave može se preuzeti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Šibenika ili na službenoj internet stranici Grada Šibenika: www.sibenik.hr.
Prijave na natječaj podnose se u roku od 15 dana od dana objave, a rezultati će biti objavljeni 15 dana nakon isteka roka za prijavu na natječaj.
Tags: ,

VEZANE VIJESTI