Neovisni novinarski portal
1.3.2021.
SCENA / UKRATKO
Marky Ramone

Marky Ramone’s Blitzkrieg u zagrebačkom Jedinstvu

Marky Ramone

Marky je jedini živući član iz postave Ramonesa koja je primljena u Rock n Roll kuću slavnih, a povodom obljetnice 40 godina izlaska kultne ploče The Ramones, svirat će sve hitove i klasike benda 9. prosinca u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo.

Marky Ramone

Marky Ramone

Marky Ramone 2011. godine dobio je Grammya za životno djelo. I nakon 40 godina pronošenja imena The Ramones diljem svijeta, obećava vatrenu svirku i dobar provod, u čast svojim prijateljima i svim fanovima. Povodom 40 godina Ramonesa izdan je i obljetnički box set s raritetima ovog kultnog benda. Ramonesi su inspirirali više bendova od svih ostalih, osim možda Beatlesa. Sex Pistolsi, Clash, Nirvana, Metallica, Misfits, Green Day i bezbroj drugih duguju svoje karijere zvuku Ramonesa.
“I wanna Be Sedated”, “Pet Semetary”, “Blitzkrieg Bob”, “Rockaway Beach”, Sheena is a punk rocker”, Rock ‘n’ roll highschool”, samo su neki od evergreena uz koje su odrasli mnogi. Kako te pjesme zvuče danas, zašto su ih na svojim koncertima kao obrade izvodili neki od najvećih svjetskih rock glazbenika, provjerite 9. prosinca na koncertu u dvorani Jedinstvo, Trnjanski nasip.
Cijena ulaznice 130 kn, odnosno 150 kn na dan koncerta. Ulaznice će se prodavati u CD shopovima te putem sustava Eventim.

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI