Neovisni novinarski portal
20.6.2021.
IZDVOJENO / POLITIKA
Bivša gradonačelnica i arhitekt na dodjeli priznanja u Londonu (Foto: Huknet)

Gradonačelnik i bivša gradonačelnica Knina u Londonu:
Dodjela priznanja za kninsku crkvu i jadrijsku vikendicu Ante Vrbana

Bivša gradonačelnica i arhitekt na dodjeli priznanja u Londonu (Foto: Huknet)
Bivša gradonačelnica i arhitekt na dodjeli priznanja u Londonu (Foto: Huknet)

Bivša gradonačelnica i sadašnji arhitekt na dodjeli priznanja u Londonu (Foto: Huknet)

Zagrebački arhitekt Ante Vrban i njegova Onix grupa d.o.o dobitnici su European Property Awards priznanja za uređenje interijera Crkve Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta i arhitektonskog rješenja njegove kuće na Jadriji kod Šibenika.

Vrban i Onix dobitnici su priznanja Public Service Interior za crkvu i  Best Architecture Single Residence za plažni objekt na Jadriji. Kako javlja kninski portal Huknet (POVEZNICA), na dodjeli priznanja sinoć su u Londonu Vrbana pratili kninski gradonačelnik Nikola Blažević i bivša kninska gradonačelnica Josipa Rimac.

– Interijer Crkve Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta u Kninu proglašen je za najbolji unutarnji dizajn javnog prostora u Europi, a nagradu je sinoć u Londonu primio arhitekt Ante Vrban u čijoj pratnji su bili gradonačelnik Knina Nikola Blažević i dugogodišnja kninska gradonačelnica Josipa Rimac. Nagrade International Property Awards dodjeljuju se u četiri glavne kategorije i to razvoj, unutarnji dizajn, arhitektura te nagrada za zaposlene u prodaji nekretnina – javlja Huknet.

ante-vrban-dodjela-nagrada-u-londonu-foto-huknet-4

ante-vrban-dodjela-nagrada-u-londonu-foto-huknet-1

 

ante-vrban-dodjela-nagrada-u-londonu-foto-huknet-2


VEZANE VIJESTI