Neovisni novinarski portal
19.6.2021.
IZDVOJENO
Ponuda "kao stvorena za srednjovjekovni sajam"

Srednjovjekovni sajam u Šibeniku:
Igre vatrom i Hasanbegović

Ponuda "kao stvorena za srednjovjekovni sajam"

 

Igre vatrom

Igre vatrom

Oklopi, mačevi, samostrijeli, vitezovi, plemkinje, igre vatrom… i oko 2 decilitra sa likom Zlatka Hasanbegovića – Šibenik je tri dana bio u srednjovjekovnoj atmosferi.

Dvanaesti Srednjovjekovni sajam u organizaciji Grada Šibenika, Gradske straže, Udruženja obrtnika i gradske Turističke zajednice, opravdao je najave o dosad najvećem broju izlagača. Stislo se duž rive njih 150 sa manje više već poznatom ponudom kao i prijašnjih godina. Ove je godine održan ranije nego inače pa se kalkulacija o većem broju turista pokazala točnom.
Turistima ko turistima srednjovjekovni šušur privlačan i fotogeničan. Izlagačima prilika za još malo zarade pred kraj ljeta. A političarima u predizbornoj kampanji za druženje “među narodom”. Svi su došli po svoje, a poslije će se zbrajati rezultati.
I bilo bi to još jedno standardno izdanje Srednjovjekovnog sajma da se u šarenilu ponude nije našlo i nešto što na prvu toj manifestaciji ne pripada. Oko 2 decilitra sa likom Zlatka Hasanbegovića koji se smjestio uz Antu Starčevića, Franju Tuđmana, Kolindu Grabar Kitarović i Antu Gotovinu. A kad pogledate širu sliku, u kojoj su se našli i Pokemoni, Hello Kitty, Spužva Bob, Štrumpfovi, više ništa ne uzimate “za ozbiljno”. Likovi iz crtića imali su dobru prođu, a za Zlatkom Hasanbegovićem se nitko nije mašio.
Ponuda "kao stvorena za srednjovjekovni sajam"

Ponuda “kao stvorena za srednjovjekovni sajam”

Dio atmosfere sa ovogodišnjeg Srednjovjekovnog sajma u Šibeniku pogledajte u FOTOGALERIJI:
Foto:H.Pavić i J.Krnić

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI