Neovisni novinarski portal
20.6.2021.
UKRATKO
Prvi reket svijeta, Novak Đoković kao Kim Kardashian

Prvi reket svijeta, Novak Đoković kao Kim Kardashian

novakNovak Đoković kao Kim Kardashian. Zvuči nevjerojatno, ali popularni Đole, srbijanski tenisač koji je rangiran na prvo mjesto ATP ljestvice već pet godina ( od srpnja 2011.), osvajač 12 Grand Slam turnira, odlučio je vlastiti život pretvoriti u reality sapunicu. I to već od iduće godine kada se, na platformi Amazon Prime , pod naslovom „Novak“, počinje emitirati reality show koji prati tenisačev život iz sata u sat. Emitirat će se u Americi, Velikoj Britaniji i Japanu, a Đole, kako kaže u najavi svoje „kardashianovske faze“, želi sada sa svojim navijačima koji ga prate od prvih dana na teniskim terenima, podijeliti i svoju svakodnevicu, želi im pokazati što mu je važno, „svoje vrijednosti, uvjerenja, navike“ i predstaviti „sjajne ljude koji stoje oko mene“.

Doduše, pomalo je zločesto Novaka Đokovića uspoređivati s Kim Kardashian, jer, ova američka “poslovna žena”, koja se još naziva glumicom i modelom, svjetski je poznata postala upravo po reality trashu, showu koji , također, prati život i sasvim trivijalne situacije unutar njezine obitelji  , a Đole u show ulazi sa svjetskom slavom stečenom mukotrpnim radom i treniranjem koje ga je dovelo do prvog svjetskog reketa.

Tkogod bi pomislio da je prvoklasni srbijanski sportaš, vladar teniskih terena diljem svijeta, odluku donio pod pritiskom sponzora, jer netko tko ima sve, karijeru, slavu, novac, doista ne treba i život kao reality show. No, možda Đole, sve skloniji egzibicijama na mečevima, otkriva svoj novi talent koji bi mogao razvijati kad teniski reket jednog dana „objesi o klin“…


VEZANE VIJESTI