Neovisni novinarski portal
19.6.2021.
KULTURA / UKRATKO
Fotografski natječaj “Pogled iznutra”: Ispričajte svoju priču fotografijom

Fotografski natječaj “Pogled iznutra”:
Ispričajte svoju priču fotografijom

foto-natjecaj

Web-platforma FictionPlayGrounds, raspisala je fotografski natječaj u čijem je fokusu svakodnevica mladih u Hrvatskoj.

FictionPlayGrounds, prva hrvatska intermedijalna web-platforma za umrežavanje umjetnika, osmislila je fotografski natječaj usmjeren na mlade ljude te njihovu unutarnju stvarnost i svakodnevicu.
Potaknut medijskom podzastupljenošću mladih na našim prostorima i snagom fotografskog medija, kolektiv FictionPlayGrounds želi istaknuti važnost reprezentacije mladih osoba unutar medijskog prostora, ali i dati im priliku da ispričaju svoje priče fotografskim portretima.
Fokus natječaja su mladi od 15 do 35 godina, njihove želje, stavovi, okupacije, strahovi, kao i emocije na licima i priče koje se kriju iza pogleda uperenog prema objektivu ili skrivenog od njega.
Prijave u obliku aktivistički nastrojenih/umjetničkih fotografskih portreta (jedan ili više), uz kratke popratne koncepte, autori/ce šalju na: tina.petkovic@fictionplaygrounds.com. Natječaj je otvoren do 1. studenog ove godine.
Za izabrane radove, FictionPlayGrounds organizirat će minimalno jednu izložbu u stvarnom prostoru, a radovi će se, u dogovoru s autorima i autoricama, objaviti na službenoj stranici FictionPlayGroundsa te kao zasebna mrežna edicija.
Tags: ,

VEZANE VIJESTI