Neovisni novinarski portal
26.1.2021.
UKRATKO
Prijave za  „Adults tech“ radionicu

Prijave za „Adults tech“ radionicu

radionice adult tech

Odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika u suradnji s Keithom Bradleyjem, informatičkim stručnjakom iz SAD-a, 17. kolovoza započinje s novim edukacijskim radionicama. „Adults tech“ ili „Osnove samopoučavanja i vlastitog stvaranja poslovnih prilika na globalnom tržištu“, radionica je namijenjena odraslim osobama, poduzetnicima, studentima i onima, koji su u potrazi za stalnim poslom. Temeljna ideja organiziranja edukacija ovakvog tipa je stvaranje povoljnije poduzetničke klime u gradu Šibeniku.

„Adults tech“ radionica je posebna po tome što će Keith Bradley polaznicima ponuditi drugačiji pristup i metode u radu od uobičajenih, navode iz gradskog Odjela za gospodarstvo. Keith Bradley ima više od 16 godina iskustva u provođenju i razvijanju poslovnih programa, u Šibeniku je već uspješno proveo program Tech teens. Tada je šibenske osnovnoškolce i srednjoškolce podučavao programiranju, a na radionicama je sudjelovalo čak 75 djece. Potaknut velikim interesom najmlađe populacije, gradski Odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj odlučio je organizirati radionice i za one starije, koje zanima rad u tehnologiji.
Bradleyjeva glavna zadaća bit će pomaganje sadašnjim i budućim poduzetnicima u pronalaženju prave ideje u poslovanju te davanje smjernica po kojima će tu ideju na pravilan način razviti i realizirati. Njegova će predavanja biti usmjerena na kvalitetnu organizaciju poslovanja te alate, koji se mogu koristiti za ostvarivanje dobrih poslovnih rezultata. Misija renomiranog američkog stručnjaka je da za vrijeme trajanja radionica pokuša razviti i usaditi vještine polaznicima, kako bi u budućnosti bili sposobni sami otvoriti put prema globalnom poduzetničkom tržištu.
Radionice će se održavati u prostorijama Urbanog centra (na Starom pazaru) jedanput tjedno u trajanju od dva sata, sve do 21. prosinca. Odjela za gospodarstvo poziva i volontere, s adekvatnim poznavanjem engleskog jezika, da se uključe u radionicu kao asistenti.
Prijave za „Adults tech“ radionicu primat će se na broj telefona 022/331-624, e-mail ui@ucsibenik.hr ili putem ove POVEZNICE,  zaključno s 12. kolovoza.
Pozivaju se svi zainteresirani da što prije ispune svoje prijave, jer je broj polaznika ograničen. Dodatne informacije i obavijesti vezane za radionicu mogu se pratiti na Facebook stranici Urbanog centra.
Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI