Neovisni novinarski portal
18.4.2024.
POLITIKA / UKRATKO
Predsjednica RH u Međugorju (foto: Facebook)

Predsjednica RH tri dana privatno u Međugorju

Predsjednica RH u Međugorju (foto: Facebook)
Predsjednica RH u Međugorju (foto: Facebook)

Predsjednica RH u Međugorju (foto: Facebook)

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, koja bi trebala predstavljati i zastupati Republiku Hrvatsku u zemlji i inozemstvu, brinuti se za redovito i usklađeno djelovanje i stabilnost državne vlasti te odgovarati za obranu neovisnosti i teritorijalne cjelovitosti Republike Hrvatske, stigla je u privatni posjet Međugorju, te je posjetila Podbrdo, gdje se prema vjerovanju ukazala Blažena Djevica Marija, kako javlja HRT.

 

– Prijepodne se predsjednica u župnom uredu u Međugorju susrela s tamošnjim franjevcima koji vode župu. Nakon toga se sa skupinom prijatelja uputila na uzvišenje Podbrdo kod Međugorja, mjesto na kojemu se prvi put 1981. ukazala Gospa tada šestero djece. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Međugorju ostaje tri dana, a govori se da će posjetiti i franjevački samostan u Mostaru – kaže se u HRT-ovoj vijesti.

Predsjednica RH se prije dva sata svojim posjetom Međugorju pohvalila i objavom na svojoj Facebook stranici, te je priložila fotografiju sebe u Međugorju, uz popratni tekst: ‘…u molitvi Gospi u Međugorju….’.
Tags: , ,

VEZANE VIJESTI