Neovisni novinarski portal
19.9.2021.
POLITIKA / UKRATKO
Branka Juričev- Martinčev (Foto: Tris/H. Pavić)

Branka Juričev-Martinčev:
‘Vjerujem u bolji rezultat nego na prošlim izborima’

Branka Juričev- Martinčev (Foto: Tris/H. Pavić)
Branka Juričev- Martinčev (Foto: Tris/H. Pavić)

Branka Juričev- Martinčev (Foto: Tris/H. Pavić)

Vodička gradonačelnica Branka Juričev Martinčev nositeljica je liste HDZ-a u devetoj izbornoj jedinici, dok je županijski ogranak te stranke dobio još dva prolazna mjesta u Hrvatski sabor, od kojih je peto na listi pripalo skradinskom gradonačelniku Nediljku Dujiću a sedmo Hrastovcu Hrvoju Zekanoviću.

– Moje imenovanje za nositeljicu liste u 9. izbornoj jedinici, utvrdi HDZ-a, veliko je priznanje novog predsjednika gospodina Andreja Plenkovića, njegovog najužeg tima i predsjedništva te županijskog odbora naše stranke. Vjerujem da ćemo sa mnom na čelu opravdati to povjerenje, jer je ovo zaista velika čast, a i velika ogovornost. Novi program s kojim izlazimo za izbore, nove liste, zajedno sa županijskim organizacijama, gradskim, općinskim, svim članstvom i simpatizerima, vjerujem da će polučiti puno bolji rezultat nego što je to bilo na prošlim izborima, da ćemo znati biti prepoznati i da će nam ljudi dati mogućnost, priliku da obnašamo vlast. Svi oni koji se nisu našli na našim listama, a izuzetno su kvalitetni i ljudi, osobe i stručni svojoj branši, naći će se u izvršnoj vlasti – rekla je na današnjoj konferenciji za novinare Branka Juričev-Martinčev.

Branka Juričev Martinčev je rođena u Šibeniku 1965. godine, diplomirana je ekonomistica i upravo obnaša treći mandat gradonačelnice Vodica. Na parlamentarnim izborima do sada nikad nije dobila prolazno mjesto, već je u Hrvatskom saboru od 2011. do 2015. godine mijenjala šibensko-kninskog župana Gorana Pauka, koji se zastupničke dužnosti odrekao zbog vođenja županije.

Konferencija za novinare HDZ-a (Foto: Tris/H. Pavić)

Tags: ,

VEZANE VIJESTI