Neovisni novinarski portal
27.5.2024.
UKRATKO
Zvuci Krke: Koncert Meri Cetinić na Roškom slapu

Zvuci Krke:
Koncert Meri Cetinić na Roškom slapu

Na Roškom slapu ovog petka ( 22. srpnja)  od 20 sati, pjesme “s okusom mora” na koncertu Meri Cetinić.

http://www.mericetinic.com

Meri Cetinić (Foto: mericetinic.com)

Meri Cetinić, kantautorica iz Splita čije pjesme rado slušamo i u njima uživamo već godinama, održat će koncert dobrih vibracija i unijeti šansonijerski ugođaj glazbenim večerima uz Krku, stoji u pozivu na koncert NP Krka.
Meri Cetinić  će nastupiti u duetu sa kćerkom Ivanom Burić i izvesti svoje najveće hitove: Mornareva žena, Četiri stađuna, Lastavica, U prolazu, kao i neke nove skladbe koje je snimila s Ivanom Burić na CD-u “Dozvoli mi”.
Manifestacija Zvuci Krke The Sounds of the River ove godine posvećena je prenošenju ekološke poruke kao glazba s porukom. Prije svakog koncerta će posjetiteljima biti predstavljen niz izložbi, radionica i ekoloških akcija.
Posjetitelji koncerta u petak će moći sudjelovati u ekološkoj akciji u suradnji s Ekološkom udrugom „Krka” iz Knina koja je otvorila prvu eko knjižnicu igračaka u Hrvatskoj. Posjetitelji koncerta se pozivaju da donesu igračku i doniraju je eko knjižnici u Kninu.
Ulaz na koncerte je besplatan za sve posjetitelje.
Organiziran je besplatan prijevoz autobusom:
18:00 iz Šibenika: Poljana – tržnica – Baldekin – Vidici (nasuprot Tommya) – Konjevrate – Drinovci (ispred crkve Imena Isusova) – Roški slap
18:00 iz Knina: Knin (autobusni kolodvor) – Drniš (autobusni kolodvor) – Roški slap
Povratak autobusa s Roškoga slapa je u 22 sata.

 NP-Krka-Zvuci-Krke

 

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI