Neovisni novinarski portal
18.6.2021.
SCENA / UKRATKO
SuperUho festival imat će i ‘Dječji kutak’

SuperUho festival imat će i ‘Dječji kutak’

‘Dječji kutak’ bit će namijenjen djeci od 6 do 12 godina, koja će na festival moći ući besplatno.

Primošten, Stipe Petrina, Marina Lučica, Super uho (Foto H. Pavić) (11)

Pogled na Primošten s lokacije ovogodišnjeg SuperUha (Foto: Hrvoslav Pavić)

U Europi i SAD-u glazbeni festivali su već odavno postali događaj prema kojem se mjesecima unaprijed planira godišnji odmor na koji cijele obitelji odlaze provoditi vrijeme zajedno. U takvu se koncepciju oklopilo i ovogodišnje SuperUho.

– Da bismo posjetiteljima koji su na festival odlučili povesti svoju djecu izašli ususret, u suradnji s našim generalnim pokroviteljem Iskonom postajemo family-friendly festival i ove ćemo godine u Primoštenu organizirati “Dječji kutak na SuperUhu”. “Dječji kutak” je čuvaonica i igraonica za djecu od 6 do 12 godina koja će se nalaziti neposredno uz festival, između dva festivalska backstagea, a sadržavat će vodu, sokove i grickalice, igrače konzole PlayStation 4 i Nintendo Wii te druge popratne sadržaje koje će organizirati učiteljica razredne nastave koja će i paziti na djecu tokom trajanja festivala – ističu organizatori.

Roditelji će također za djecu moći besplatno iznajmiti antifone koji štite od buke i tako s djecom zajedno uživati u festivalu. Pristup “Dječjem kutku” imat će samo službeno osoblje festivala, a uz učiteljicu, na ulazu “Dječjeg kutka” stajat će redar kojem će se roditelj javiti kada odluči doći po svoje dijete. Sva djeca koju roditelji odluče povjeriti na čuvanje imat će naljepnicu s imenom i prezimenom, te imenom i brojem mobitela roditelja. Kako se “Dječji kutak” nalazi između dva festivalska backstagea djeca će imati jedinstvenu priliku susresti glazbenike koji nastupaju na SuperUhu.

Iako se djeca mogu prijaviti i povjeriti na čuvanje na samoj lokaciji u Primoštenu, “Dječji kutak” je ograničenog kapaciteta stoga će prednost imati prijave poslane na zednouhi@gmail.com do 29.7. U subject maila napišite “Rezervacija Dječjeg kutka na SuperUhu”, a u tekstu maila ime ili imena djece koju prijavljujete, njihov datum rođenja, te vaše ime, prezime i broj mobitela.

Ulaz na festival i u kamp je besplatan za djecu do 12 godina, “Dječji kutak” namijenjen je djeci od 6 do 12 godina, a otvoren je sva tri festivalska dana, od 1.8. do 3.8., od 19 sati pa do završetka glavnog festivalskog programa oko 1 sat, a svoj djeci koja provedu vrijeme u “Dječjem kutku” Iskon je osigurao vrijednu uspomenu.

Prodajna mjesta ulaznica za 3. SuperUho Festival u Primoštenu su:

Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25) u Primoštenu
Azimut (Obala palih omladinaca 2) i CD shop Butiga (Jurja Šižgorića 2, ex Dallas Music Shop) u Šibeniku
Caffe Bar “BASKET”, Domovinskog rata 42 u Splitu
Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) u Rijeci
Rockmark (Berislavićeva 13) i Dirty Old Shop (Tratinska 18) u Zagrebu

te web shopovi Rockmarka i Dirty Old Shopa.

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI