Neovisni novinarski portal
19.6.2021.
UKRATKO
Za kraj političke godine, Saboru i Vladi, ocjena: 1 (nedovoljan)!

Za kraj političke godine, Saboru i Vladi, ocjena:
1 (nedovoljan)!

 

svjedodzba

Predstavnici Inicijative Hrvatska može bolje, jutros su pred Hrvatskim saborom, zastupnicima dijelili svjedodžbe o završnom ispitu. Ocjena iz znanja je nedovoljan (1), zalaganje je sramotno (0), a vladanje nepopravljivo. HDZ-ov zastupnik Stevo Culej učiteljici koja je dijelila svjedodžbe poručio da njome može obrisati “onu stvar”.

“Mi građani i građanke RH svjedočimo nemaru, neodgovornosti, neradu i bahatosti ove parlamentarne većine, Vlade i ministra Predraga Šustara koji su u političkoj godini 2015./2016. iskazali krajnji prezir prema Cjelovitoj kurikularnoj reformi, obrazovanju i budućnosti Hrvatske. S obzirom na već dodijeljeni ukor na prosvjedima ‘Hrvatska može bolje’, koji nije doveo do poboljšanja vladanja, izriče se krajnja pedagoška mjera – isključenje!”, stoji u svjedodžbi Inicijative.
Većina saborskih zastupnika odbila je preuzeti svjedodžbu i nije se složila s ocjenom završnog ispita, no HDZ-ov zastupnik Stevo Culej reagirao je potpuno neprimjereno.
“Obrišite si s tim, kolegice”, kazao je Ireni Preblicki iz Sindikata hrvatskih učitelja. Na upit što da obriše, kazao je: “Onu stvar”.
Culej Twitter

Twitter

 

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI