Neovisni novinarski portal
21.6.2021.
UKRATKO
Šibenik u nedjelju obilježava Međunarodni dan joge

Šibenik u nedjelju obilježava Međunarodni dan joge

joga

Među 13 hrvatskih gradova i u Šibeniku će se u nedjelju (19.6.) besplatnim vježbama obilježiti Međunarodni dan joge, najavili su na konferenciji za novinare članovi “Joga zajednice Šibenik”, Dražen Škarica, Leonardo Gospodnetić, Jassna Jozić, Ante Samodol i Ida Todosijević.

Obilježavanje Međunarodnog dana joge započinje ovu nedjelju u 10 sati u studiju “Divine yoga” gdje će vježbe voditi Leonardo Gospodnetić, a poslijepodne će se od 18 sati vježbati u dvorani O.Š. Faust Vrančić pod vodstvom Jassne Jozić.
– Ovaj dan je prilika da se svi upoznaju sa jogom i mi ćemo dati sve od sebe da na jednostavan način svim zainteresiranima približimo što je to joga – kazao je Leonardo Gospodnetić.
Šibenčani će ovu nedjelju imati priliku iskusiti jogu u različitim oblicima, kroz fizičku praksu, meditacije i tako dobiti cjeloviti program joge, istaknula je Jassna Jozić.
– Ovo je dobra prilika da predstavimo što je to joga . Naravno da ne možemo ispričati priču o svemu u 5 minuta pa niti u sat vremena, jer joga je puno više od fizičkog vježbanja ali ovo je dobra prilika da zainteresiramo ljude za nekakvu drugu filozofiju, drugi put i način na koji mogu prolaziti kroz život – kazala je Jozić.
Nedjeljni termini vježbanja joge su besplatni i otvoreni za sve zainteresirane, a vode ih iskusni instruktori s kojima tijekom godine vježba 100-tinjak Šibenčana.
Kako je istaknuo Dražen Škarica obilježavanje Međunarodnog dana joge je i uvod u drugi po redu „offYoga“ festival, jedini takav u Hrvatskoj, koji će se u Šibeniku održati od 11.-16. srpnja.
Tags: ,

VEZANE VIJESTI