Neovisni novinarski portal
6.12.2021.
POLITIKA / UKRATKO
Ivo Baldasar prešao u stranku Milana Bandića

Ivo Baldasar prešao u stranku Milana Bandića

baldasar_ivo_portret_tjedna

SPLIT/ZAGREB, 8. lipnja 2016. (Hina) – Neovisni kandidat i gradonačelnik Splita Ivo Baldasar u Zagrebu će u četvrtak potpisati Sporazum o suradnji na lokalnim izborima sa strankom Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti, potvrdio je u srijedu Hini Baldasar.

Ivo Baldasar, koji je danas u Zagrebu zbog privatnih obveza, rekao je i da se u Splitu u ponedjeljak osniva gradska organizacija stranke Milan Bandić 365 – Stranka rada i solidarnosti.
“Godinama se poznajem s Milanom Bandićem. Oboje potičemo iz SDP- a. Ovim zapravo formaliziramo logičnu suradnju koja se temelji na zajedničkoj bliskoj političkoj platformi kao gradonačelnici svih građana i daljnjoj suradnji dvaju najvećih gradova u Hrvatskoj. U ponedjeljak ćemo u Splitu osnovati i gradsku organizaciju”,  izjavio je kratko Baldasar.
SDP, donedavna stranka Ive Baldasara, je početkom svibnja na sastanku Predsjedništva u Crikvenici raspustila gradski ogranak splitskog SDP- a, što je članstvo teško prihvatilo i nakon čega su krenula medijska prepucavanja sa središnjicom SDP- a.
Splitski gradonačelnik u razgovorima s medijima nije isključivao mogućnost da se prikloni nekoj stranci.
Tags: ,

VEZANE VIJESTI