Neovisni novinarski portal
18.6.2021.
POLITIKA
Božo Petrov skriva se kod kumova u Vodicama

Božo Petrov skriva se kod kumova u Vodicama

Potpredsjednik Vlade Božo Petrov pustio je jučer čitav dan da se portalima i informativnim emisijama vrti njegov ultiamatum HDZ-u da do utorka povuku Karamarka, da bi tek u noći na nedjelju to demantirao putem objave na Facebooku. Tris otkriva gdje je bio čitav dan.

– MOST želi upozoriti javnost da se idućih nekoliko dana može očekivati niz neistinitih tvrdnji koje će se pozivati na “izvore iz Mosta”, ali s Mostom neće imati veze.

Kako bi se na sve načine stvorila konfuzija, u javnosti se već plasiraju razne konstrukcije poput ove” da Most postavlja rokove HDZ-u”.

Most nezavisnih lista nije dao HDZ-u nikakav rok do utorka jer želimo dati priliku premijeru da obrani svoju čast u Hrvatskom saboru i pred zastupnicima odgovori na neistinite optužbe navedene u obrazloženju njegova opoziva. Očekujemo od HDZ-a da povuče prijedlog opoziva premijera i predloži novog kandidata za potpredsjednika Vlade. Ako HDZ ipak ostvari najavu rušenje premijera i Vlade tada će Most kao jedinu moguću opciju odabrati nove izbore”, navodi u objavi MOST.

– Je li baš morate? Pa već ste me slikali – bilo je sve što je Petrov htio reći, o svom posjetu Vodicama i političkoj krizi, nakon što je u na terasi kafića ‘No 7’ na rivi sa suprugom i djecom popio kavu i polizao sladoled. Nakon kave i sladoleda, Petrov se zaputio u nepoznato. Znamo sigurno da se nije išao kupati, jer je taman počela kiša.

BV4A3366


VEZANE VIJESTI