Neovisni novinarski portal
19.6.2021.
KULTURA / UKRATKO
Obavijest djeci: Animation Shoots ide dalje

Obavijest djeci:
Animation Shoots ide dalje

SUPERTOON4Dječje radionice Supertoon – Međunarodnog festivala animacije u Šibeniku nastavljaju se unatoč izostanku potpore lokalne samouprave.

Kako javljaju iz Supertoona, uz pomoć prijatelja i sponzora ovaj vikend realiziraju ANIMATION SHOTS DJEČJU RADIONICU! Radionicu nastavljaju s predstavljanjem tehnika animacije. Četvrta po redu bavit će se interpolacijom snimljenih kadrova u animirani film. Drugim riječima, crteži će oživjeti u filmskom kadru. Kroz dva dana polaznici radionica imati će priliku napraviti animacije i sudjelovati na filmskom setu te naučiti kako spojiti te dvije tehnike stvaranja filma.

Radionica će se održavati u subotu 14.05. i nedjelju 15.05. od 10:00 sati u Studiju Galerije sv.Krševana (ex. Galerija Matija).

Supertoon poziva roditelje da prijave djecu na radionicu na mail: radionica@supertoonfestival.com. Ako se kojim slučajem tko nije stigao priijaviti, i on će biti dobrodošao u veselom društvu Supetoona, gdje već se raduju novim podvizima mladih šibenskih animatora.

Tags: , , , , ,

VEZANE VIJESTI