Neovisni novinarski portal
19.6.2021.
POLITIKA
Bulj (foto Facebook)

Mostaš Bulj, ljuti protivnik Mesićeva ureda, danas otvara ured u Sinju, u Tripalovom voćnjaku broj 5

Bulj (foto Facebook)
Bulj (foto Facebook)

Bulj (foto Facebook)

Miro Bulj, saborski zastupnik Mosta nezavisnih lista, ljuti protivnik ureda bivšeg predsjednika Stipe Mesića, za otprilike sat vremena, u 11 sati, otvara svoj ured u u Sinju na adresi Tripalov voćnjak 5. Evo kako je to objasnio u svojoj sinoćnjoj Facebook poslanici narodu:

U skladu s mojim predizbornim sloganom “IZ NARODA ZA NAROD” i temeljem obećanja danog u predizbornoj kampanji, otvaram ured u kojem ću primati građane, boriti se za njihova prava i poduzimati sve što je u mojoj moći da se njihovi problemi riješe i nepravde isprave.
Na to me ponukala dosadašnja praksa saborskih zastupnika iz Cetinskoga kraja i Dalmacije koji su „šutnjom“ služili onima koji su ih birali. Kada bi prošli Knin, zaboravili su odakle su, tko ih je izabrao i da ih narod plaća.
Moja je obveza da služim narodu!
Ured će raditi kad nisam u Saboru i u njemu ću primati građane s njihovim prijedlozima i problemima. O radnom vremenu ureda i terminima, bit će govora sutra na tiskovnoj konferenciji.
‪#‎BašZato‬, sutra u 11h kao saborski zastupnik Mosta nezavisnih lista, otvaram ured u Sinju na adresi Tripalov voćnjak 5.
Saborski zastupnik MOST nezavisnih lista,
Miro Bulj

b1

Inače, zastupnik Bulj, koji se na gornjoj fotografiji namjestio ispod Mostove parole ‘Dosta skupe države i rastrošnih političara‘, bio je najgorljiviji zagovornik gašenja ureda Stipe Mesića. Evo dijela njegove FB poslanice iz prosinca 2015. godine.
– Npr. postavlja se pitanje kome treba i čemu služi Ured bivšeg Predsjednika RH Stipe Mesića koji godišnje građane košta više desetaka milijuna kuna?
To treba odmah ukinuti! – ustvrdio je Bulj.
‘Samo reforme’.
Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI