Neovisni novinarski portal
18.6.2021.
POLITIKA / UKRATKO
Arhiva: Josipa Rimac i Tomislav Karamarko (Foto TRIS/H. Pavić)

Karamarkov kutak:
Milanović i bulumenta će završiti u paklu. Bojim se jedino Boga.

Arhiva: Josipa Rimac i Tomislav Karamarko (Foto TRIS/H. Pavić)
Josipa Rimac i Tomislav Karamarko (Foto TRIS/H. Pavić)

Josipa Rimac i Tomislav Karamarko (Foto TRIS/H. Pavić)

Uoči sjednice političke stranke HDZ njezin predsjednik, te ujedno prvi po redu potpredsjednik Vlade RH Tomislav Karamarko dao je nekoliko izjava. U njima spominje riječi poput brutalno, bestijalno, pakao itd., kako prenosi Hina.

– Pobjeđujemo i one koji su imali prekrasne rejtinge. I Uoči sjednice političke stranke HDZ njezin predsjednik, te ujedno prvi po redu potpredsjednik Vlade RH Tomislav Karamarko dao je nekoliko izjava. U njima spominje riječi poput brutalno, bestijalno, pakao itd., kako prenosi Hina.
– Pobjeđujemo i one koji su imali prekrasne rejtinge. I Zorana Milanovića i njegovu bulumentu koji su upropastili državu. Čime se sada bave, obećali su pakao, a četiri godine s njima smo imali pakao. Jedino što mogu raditi jest proizvoditi ovaj pakao koji sada proizvode, a vjernici bi rekli – završit će u paklu – kazao je Karamarko, prognozirajući oporbenom SDP-u odlazak u pakao.
Upitan hoće li sa stranačkim kolegama razgovarati i o aferi vezanoj uz poslovni odnos tvrtki njegove supruge i prijatelja Josipa Petrovića, savjetnika mađarske naftne kompanije MOL, odgovorio je kako se tu radi o “brutalno i bestijalno iskreiranoj priči da je zapravo infantilna”.
– Samo glupi ljudi mogu raditi takve konstrukcije – kaže.
Izrazio je također i svoju bogobojaznost.
– Bojim se jedino Boga, a ne bojim se nikakvih glasovanja o povjerenju. HDZ je uz mene – rekao je Karamarko te poručio svima koji se time bave da mu ne diraju u obitelj.
Upitan da li se razgovara unutar stranke o smjeni Ivana Šukera s mjesta predsjednika Kluba zastupnika HDZ-a, Karamarko je rekao kako će i o tome biti govora.
– Sve su opcije moguće. Želimo da klub bude efikasan i da bude odgovoran – odgovorio je.
– To nisam čuo i Karamarko to meni nije rekao – kazao je zbunjeni Šuker novinarima.

 

Tags:

VEZANE VIJESTI