Neovisni novinarski portal
24.6.2021.
POLITIKA
Božo Petrov: Svi MOST-ovi ministri i 12 saborskih zastupnika su za opoziv Karamarka

Božo Petrov:
Svi MOST-ovi ministri i 12 saborskih zastupnika su za opoziv Karamarka

Bozo Petrov (Printscreen HRT)‘Nadam se da do glasanja u Saboru neće doći, već da ćeTomislav Karamarko preuzeti odgovornost i sam otići’, rekao je predsjednik MOST-a, Božo Petrov, na upravo završenoj tiskovnoj konferenciji.

– Nadam se da neće doći do glasovanja u Saboru i da će Karamarko prihvatiti odgovornost te da će Domoljubna koalicija dati drugog člana na mjesto potpredsjednika. Ne vidimo problem da Tomislav Karamarko ostane predsjednik HDZ-a, tu se ne želimo miješati – rekao je predsjednik MOST-a Božo Petrov na izvanrednoj tiskovnoj konferenciji.
Petrov je istaknuo da je na netom završenoj telefonskoj sjednici Vlade svih šest ministara MOST-a glasovalo za opoziv Karamarka, a da će to na eventualnoj glasanju u Saboru učiniti i 12 MOST-ovih saborskih zastupnika. – Zastupnici MOST-a Ivica Mišić i Jure Martinović odlučili su drugačije, za Lovrinovića zasad ne znam, ali to je njihovo pravo – rekao je Petrov.
– Ne želimo nove izbore, mi želimo sačuvati Vladu, ali i sačuvati određene standarde u politici. Nadam se da gospodin Karamarko može prihvatiti ovakvu situaciju i da će se Vlada stabilizirati – rekao je Petrov. – Vlada radi dobar posao, iako imamo određenu političku nestabilnost u državi.

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI