Neovisni novinarski portal
29.3.2024.
KULTURA / SCENA
Bloger Krule

Bloger Krule 7. svibnja u Azimutu:
‘Moja predavanja su kao jazz, svaki put kao da je prvi’

Bloger Krule

Virtualni komentator hrvatske zbilje treći put dolazi u Šibenik.

Bloger Krule

Bloger Krule

U kooperaciji kulturne udruge Fotopoetika i kluba Azimut, jedinstvena ‘pojava’ na komentatorskom mjestu društveno–političke scene u Hrvata, Jadranko Hodak poznatiji kao Bloger Krule, stiže u Šibenik.

Bit će ovo njegov treći službeni dolazak u Šibenik, a drugi radni posjet Azimutu gdje stiže u  subotu, 7. svibnja. Druženje s blogerom počinje u 21 sat, što će točno pripremiti ni sam nije siguran, osim da ima dovoljno ‘mesa’ kad su u pitanju društveno – političke teme s, uglavnom, Hrvatima u glavnim ulogama.

– Moja predavanja su kao jazz, nikad ne možeš očekivati da ćeš istu pjesmu čuti dva puta u istom aranžmanu, tako da zaista dođe da je sa mnom svaki put kao prvi put. Može to biti dva i pol sata priče, mogu se neke stvari i ponoviti, ali da ne zvuče jednako – kazao je bloger, autor tri knjige ‘Topnički dnevnici’, ‘Pisma zahvale hrvatskim političarima’ te ‘Obrana i zaštita od gluposti’ koja je zbirka sabranih tekstova nastalih na istoimenom blogu.

Jadranko Hodak potpisnik je bloga koji broji preko milijun pregleda te preko 90 tisuća ‘pratitelja’ na Facebook stranici pod nazivom ‘Bloger Krule –  Obrana i zaštita od gluposti’.

Bloger Krule satiričar je u čijim se tekstovima, nastupima, kako vam drago, pronalaze svi, dočekuju s odobravanjem, ali i salvom smijeha. Bloger Krule još nikog nije naučio kako biti sretan čovjek, ali mnoge je nasmijao barem za ono vrijeme dok su ga slušali ili dok su čitali njegove blogove, knjige…

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI