Neovisni novinarski portal
9.3.2021.
KULTURA
Arsenov ‘Brod u boci’ vraća se nakon 28 godina

Arsenov ‘Brod u boci’ vraća se nakon 28 godina

Prva zbirka pjesama Arsena Dedića ponovno izlazi pred publiku.

arsen

Deveto nepromijenjeno izdanje zbirke “Brod u boci” donosi 29 pjesmama i ciklus “Brod s mojim imenom”, uz originalni predgovor Zvonimira Goloba te Arsenovu ilustraciju na naslovnici i autoportret.
Zbirka “Brod u boci” prvi put je izašla 1971., kada je pjesme i šansone u knjigu sastavio i izdao Zvonimir Golob. Do 1988. zbirka je doživjela osam izdanja i ukupno 80.000 prodanih primjeraka.
– ‘Brod u boci’ je bilo nemoguće nabaviti zadnjih godina. S Arsenom smo dogovarali 9. izdanje, ali prošlog kolovoza nas je zatekao i ostavio baš poput nekog broda u boci. Ipak, ovu smo zbirku, Arsenovu prvu i možda najvažniju, odlučili vratiti pred publiku i na police glazbene knjižare Rockmark – izjavio je Krešimir Blažević, izdavač.
“Brod u boci” izlazi sredinom svibnja i moći će se kupiti ekskluzivno u knjižari Rockmark po cijeni od 79 kuna. Osigurana je mogućnost prednarudžbe knjige po cijeni od 59 kuna do 10. svibnja u 23:59, neposredno do pred službeni izlazak iz tiska. Deveto izdanje prve i možda najvažnije Arsenove knjige predstavljaju Muzika.hr i glazbena knjižara Rockmark, koja se ovom knjigom šest godina od svog otvorenja prvi put javnosti predstavlja kao izdavač.

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI