Neovisni novinarski portal
21.6.2021.
UKRATKO
Javni poziv za “Krkin zeleni stol”

Javni poziv za “Krkin zeleni stol”

Krkin zeleni stol projekt je izložbeno-prodajnog prigodnog karaktera namijenjen registriranim proizvođačima autohtonih poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina na užem i širem području NP Krka.

Krkin zeleni stol

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ raspisala je Javni poziv registriranim proizvođačima autohtonih poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina za sudjelovanje na Krkinom zelenom stolu u 2016.

Krkin zeleni stol projekt je izložbeno-prodajnog prigodnog karaktera, pokrenut 2015., namijenjen registriranim proizvođačima autohtonih poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina na užem i širem području NP Krka. Opći cilj projekta je unaprjeđenje suradnje s lokalnim stanovništvom te promocija autohtonih proizvoda u Nacionalnom parku “Krka”, dok je specifični cilj projekta potpora lokalnom stanovništvu u proizvodnji i plasmanu svojih proizvoda. Izlagači se odabiru putem javnog poziva.
Krkin zeleni stol održat će se po sljedećem rasporedu:
24.05.2016., utorak, mjesto održavanja Lozovac (Europski dan Parkova)
11.07.2016., ponedjeljak, mjesto održavanja Lozovac (Svjetski dan stanovništva)
02.08.2016., utorak, mjesto održavanja Stinice/Visovac vidikovac (Gospa od Anđela)
19.08.2016., petak, mjesto održavanja Manastir Krka/recepcija (Slava)
Na mrežnoj stranici www.np-krka.hr nalazi se Javni poziv sa svim detaljima za prijavu kao i Prijavnica koju je potrebno priložiti uz potrebnu dokumentaciju kako bi se ostvarilo pravo sudjelovanja na Krkinom zelenom stolu. Prednost prilikom odabira imaju ekološki proizvođači autohtonih poljoprivrednih proizvoda (sir, pršut, med, vino, maslinovo ulje, džemovi i sl.) i proizvođači koji svoje proizvode uzgajaju i/ili proizvode na užem i/ili širem području Nacionalnog parka „Krka“.
Rok za podnošenje prijava je petak, 13. svibnja 2016. do 12 sati u Javnoj ustanovi „Nacionalni park Krka“ u Šibeniku.
Tags: ,

VEZANE VIJESTI