Neovisni novinarski portal
24.1.2021.
POLITIKA / UKRATKO
Jasmin Novaković (OraH): Ni u Kaštelima nije raspuštena gradska organizacija stranke

Jasmin Novaković (OraH):
Ni u Kaštelima nije raspuštena gradska organizacija stranke

Nakon teksta o posjeti Šibeniku novog predsjednika OraH-a, Luke Kellera, na redakcijski e-mail stigao je demanti predsjednika GO OraH Kaštela.

Domagoj Zaninović i Luka Keller

Domagoj Zaninović i Luka Keller (Foto: J. Krnić)

 – Čast Šibenčanima i želim im mnogo uspjeha u budućem radu, kao i gospodinu Kelleru. Ipak moram reagirati na jednu neistinu koja je već više puta objavljivana, ponavljana i demantirana. Naime, nije točno da je Šibenik jedina gradska organizacija ORAH-a iz Dalmacije, koja nije bila raspuštena. Gradska organizacija ORAH-a Kaštela također nije raspuštena i na žalost nekih još uvijek je u Dalmaciji – napisao je Novaković.
– Pošto imam informaciju kako je gospodinu Kelleru skrenuta pozornost na tu činjenicu i to nakon što je postao predsjednik ORAH-a, ja kao predsjednik GO ORAH-a Kaštela, shvatit ću ovo vrlo osobno. U svakom slučaju nije lijep početak za gospodina Kellera, a i Šibeniku je svojevremeno skrenuta pozornost na ovaj mali nestašluk, no sada je očito da to nije bila slučajnost i “mali nestašluk” – stoji u tekstu demantija.
Podsjetimo, predsjednik OraH-a Luka Keller je u subotnjem druženju s članovima stranke u Šibeniku između ostalog rekao: – U Šibeniku ORaH-a ima koncentraciju kvalitetnih kadrova. Uz Domagoja Zaninovića koji je primjer uspješnog predsjednika jedne gradske organizacije tu je Srećko Truta koji je član predsjedništva stranke -kazao je Keller te šibensku gradsku organizaciju ORaH-a, koja jedina nije bila raspuštena,  ocijenio kao najaktivniju u Dalmaciji.
Danas su, međutim, strasti smirenje i to na Facebooku: „Jasmine rado bih upoznao vrijedne članice i članove iz GO Kaštela. Isprike zbog nespretne izjave. Puna podrška tebi i GO Kaštela“, poručio je Keller.

 

 

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI