Neovisni novinarski portal
25.10.2020.
SCENA
Henry Rollins (Wikipedia)

Henry Rollins predvodi audio-vizualni spektakl na INmusic festivalu

Henry Rollins (Wikipedia)

Filmsko-koncertni projekt „Gutterdämmerung“ krenuo je u distribuciju početkom godine, a na premijeri u Londonu pojavili su se Henry Rollins, Jesse Hughes i Alain Johannes.

Henry Rollins (Wikipedia)

Henry Rollins (Wikipedia)

Organizatori 11. INmusic festivala, koji će biti održan od 20. do 22. lipnja 2016., najavili su prikazivanje filma „Gutterdämmerung“ u sklopu kojeg će nastupiti i legendarni Henry Rollins, a možda i još netko iz zvjezdane postave filma.
Slash, Joshua Homme, Lemmy, Grace Jones, Iggy Pop, Justice, Henry Rollins, Tom Araya, Volbeat, Mark Lanegan, Nina Hagen i Jesse Hughes, to su imena koja se pojavljuju u “Gutterdämmerung” švedsko-belgijskog redatelja Bjorna Tagemosea.
„Gutterdämmerung“ je kao koncept osmišljen djelomično kao film, a djelomično kao koncertno iskustvo koje će trebati doživjeti u kino-dvoranama. Sudeći po traileru, rock and roll bajka “Gutterdämmerung“ donijet će jedan sasvim novi vid zabave, a nije isključeno da bi lako mogao postići i kultni status. „Gutterdämmerung“ će biti prikazan prvog dana INmusic festivala.

Na jedanaestom INmusic festivalu nastupit će i dosad potvrđeni izvođači: Florence + The Machine, PJ Harvey, Wilco, Skunk Anansie, The Coral, The Heavy, Monoswezi, The Kooks, Orkestar Mendoza, My Baby, Pat Thomas and Kwashibu Area Band i Yeasayer. Festival će biti održan od 20. do 22. lipnja 2016. godine na Jarunu u Zagrebu.
Ulaznice za jedanaesti INmusic festival dostupne su preko službenog festivalskog web-shopa. Cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 299 kuna (+ troškovi transakcije), dok cijena za sedmodnevni festivalski kamp iznosi 200 kuna (+ troškovi transakcije). Sve dodatne informacije dostupne su na www.inmusicfestival.com te na INmusicovim društvenim mrežama.

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI