Neovisni novinarski portal
28.10.2020.
UKRATKO
Razmjena mladih „Together we are stronger 2“ (prev.”Zajedno smo jači 2″)

Razmjena mladih „Together we are stronger 2“ (prev.”Zajedno smo jači 2″)

erasmus

Udruga Mladi u EU otvorila je prijave za razmjenu mladih pod nazivom „Together we are stronger 2“ (prev. “Zajedno smo jači 2”) koja će se održati u Šibeniku, od 18. – 27. travnja.

U sklopu razmjene Udruga Mladi u EU ugostiti će 27 sudionika iz Hrvatske, Španjolske, Italije i Slovačke. Glavni ciljevi ovog projekta su upoznavanje s zelenim poduzetništvom, poboljšanje znanja engleskog jezika, podizanje svijesti o kulturnoj raznolikosti, toleranciji.
Projekt uključuje brojne aktivnosti kao što su: edukacije, izleti i neformalne radionice koje im pomažu unaprijediti osobni, društveni i profesionalni razvoj te pridonijeti stjecanju novih vještina i kompetencija. Glavna zadaća svih sudionika je kreirati zajedničku poslovnu ideju u oblasti zelenog poduzetništva. Razmjena će kod sudionika poboljšati socijalne vještine kao što su interkulturne komunikacije, timski rad, samopoštovanje.
Nositelj projekta je Udruga Mladi u EU u suradnji sa udrugama Adefis Youth Internacional iz Španjolske, NeA iz Italije te A.D.E.L. iz Slovačke.
Projekt je financiran od strane Europske komisije kroz program Erasmus + , zbog čega su sudionicima u potpunosti pokriveni troškovi puta, programa, smještaja i prehrane.
Za sudjelovanje na projektu se mogu prijaviti svi zainteresirani mladi u dobi od 18 do 30 godina sa područja Šibensko-kninske županije. Prijaviti se možete putem prijavnog obrasca. Rok za prijavu je 15. ožujka.
Tags: , ,

VEZANE VIJESTI