Neovisni novinarski portal
22.1.2021.
UKRATKO
Humanitarni sportski dan u Tribunju

Humanitarni sportski dan u Tribunju

12717353_1080507158668650_2706486602239500560_n

Malonogometni klub “Tribunj 2011”, udruga koja promiče zdrav sportski život, a ujedno i krati tmurne tribunjske dane, ove subote (27.veljače) organizira “Humanitarni sportski dan”.

Na centralnom tribunjskom parkingu, od 10 sati, zaigrat će se graničari, čovječe ne ljuti se, školica te druge igre koje su se igrale na školskim dvorištima.
– Čuli smo za loše stanje s nastavnim pomagalima u tribunjskoj školi (OŠ Vodice – Područni odjel Tribunj) i držimo da naša djeca to ne zaslužuju. Pa ako im to sustav ne može osigurati, možemo svi mi zajedno! Nadamo se da ćete podržati akciju jer kad pogledate svi smo mi nekoć bili učenici tog istog odjela pa nam je ovo na neki način prilika da se vratimo u školsko doba, a usput napravimo i dobro djelo. Iz tog razloga akciju smo nazvali “Humanitarni sportski dan” i prigodno smo odabrali  školske igre u kojima mogu sudjelovati doslovno svi: mali, veliki, mladi, stari, debeli, mršavi, na čapu, bez njega itd.. izlike za nesudjelovanje jednostavno nema!!! – stoji u pozivu MNK Tribunj.
Pozivaju i sve koji se sjećaju još nekih igara tipičnih za školska dvorišta i školske hodnike da im se pridruže i  ponesu dobru volju kako bi se svi podsjetili na te igre i okušali u njima.
Kotizacija za sudjelovanje u igrama bit će simbolična, a cijeli iznos utrošit će se za nabavku nastavne opreme za tribunjsku osnovnu školu.
Tags: ,

VEZANE VIJESTI