Neovisni novinarski portal
26.10.2020.
KRONIKA 112
USKOK: Prema Boži Petrovu nisu poduzimane radnje praćenja, nisu traženi izlisti i podaci…

USKOK:
Prema Boži Petrovu nisu poduzimane radnje praćenja, nisu traženi izlisti i podaci…

uskok

Nakon optužbi Nikole Grmoje, glasnogovornika Mosta, kako je čelnik te političke skupine Božo Petrov bio nadziran, praćen itd., priopćenjem se oglasio USKOK. Evo njihova priopćenja:

Nakon provedenih izvida, a u svezi javno iznijetih tvrdnji, kao i medijskih napisa o navodnim zlouporabama djelatnika Policijskog nacionalnog Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, prema čelniku MOST-a Boži Petrovu, USKOK objavljuje slijedeće priopćenje. (13.1.2016.)
Tijekom izvida pribavljeni su podaci od nadležnih državnih tijela, između ostalih i od Operativno-tehničkog centra za nadzor telekomunikacija. Na temelju rezultata izvida utvrđeno je da prema Boži Petrovu nisu poduzimane radnje praćenja, nisu traženi izlisti i podaci o ostvarenom telekomunikacijskom prometu za njegov mobilni uređaj po bilo kojem osnovu, da prema istom nisu primjenjivane mjere tajnog nadzora telekomunikacijskih usluga i sadržaja komunikacija, te da nisu vršene analitičke obrade ostvarenog telekomunikacijskog prometa.
Tags: , ,

VEZANE VIJESTI