Neovisni novinarski portal
19.3.2024.
IZDVOJENO
Raspisan natječaj za ravnatelja Ekonomske škole, Igor Friedrich nada se novom mandatu

Raspisan natječaj za ravnatelja Ekonomske škole, Igor Friedrich nada se novom mandatu

Natječaj je raspisan osam mjeseci nakon izbora v.d. ravnatelja.

Od početka svibnja prošle godine nije se čulo za Ekonomsku školu u Šibeniku. Što je, sjetimo li se višemjesečne trakavice oko pobune i smjenjivanja bivše ravnateljice Diane Vodanović, poprilična promjena.
Od jučer je priča o Ekonomskoj opet aktivirana; raspisan je, naime, natječaj za ravnatelja. Podsjetimo, 7. svibnja 2015. na čelo Škole je, na funkciju v.d. ravnatelja izabran Igor Friedrich, dotadašnji vjeroučitelj u Ekonomskoj školi.
– Da, javit ću se na natječaj. Smatram da je u posljednjih osam mjeseci radna atmosfera u Školi na zavidnoj razini. Ugodno je raditi, a i odlično surađujem sa svim zaposlenicima. Zajedno izvršavamo sve zadatke i radimo na boljitku Škole – rekao nam je Igor Friedrich, koji posebno ističe da je u njegovu dosadašnjem mandatu započela i provedba EU projekta “Suvremene metode u znanosti”, tijekom kojega se planira modernizacija pet postojećih kurikuluma kako bi učenici po završetku školovanja imali veća praktična znanja nego što je to bilo do sada.
Sve pristigle prijave za mjesto ravnatelja Ekonomske škole prvo će proći kroz glasovanja na Radničkom, Nastavničkom i Roditeljskom vijeću, a potom će konačnu odluku donijeti Školski odbor.
Natječaj 2
Tags: , ,

VEZANE VIJESTI