Neovisni novinarski portal
27.10.2020.
UKRATKO
Kino Pirovac ove subote prikazuje film “Povratnik”

Kino Pirovac ove subote prikazuje film “Povratnik”

kino mediteran

Nakon dugog niza godina stanovnici Pirovca ponovo uživaju u kino projekcijama i to u novom digitalnom kinu, uz programsku koordinaciju projekta Kino Mediteran.

Projekt revitalizacije kina u Dalmaciji održava se u više od 20 gradova, a cilj mu je vratiti kvalitetan filmski program u gradove u kojima su kina odavno zatvorena. Organizator Kina Mediteran je Festival mediteranskog filma Split, a Pirovac je postao 26. grad ovog projekta, te peto digitalno kino uz Bol, Hvar, Imotski i Komižu. Kino Mediteran Pirovac organizira se u suradnji s Vrilo d.o.o. i Općinom Pirovac.

Projekcije svake druge subote

Prva projekcija filma Ratovi zvijezda: Sila se budi održana je 18. prosinca, a od ovog vikenda Kino Mediteran Pirovac nastavlja s radom.
Filmski programi trenutno se održavaju svake druge subote, a cijena ulaznice za filmove hollywoodske produkcije je 25 kuna. Posebnost projekta Kino Mediteran je i naglasak na nezavisnim filmovima europske kinematografije, pa će se u Pirovcu prikazivati i hitovi s najvećih svjetskih filmskih festivala. Ulaznice za europski dio programa su 20 kuna.

Ove subote pirovačko kino prikazuje animirani, sinkronizirani film za djecu “MEDO SA SJEVERA” (u 19h), te dobitnika 3 Zlatna globusa i 12 nominacija za Oscara film “POVRATNIK” (u 21h). Cijena ulaznica je 25 kuna, a sve informacije o kinu i filmovima možete pratiti na Facebooku te na stranici www.kinomediteran.hr.

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI