Neovisni novinarski portal
31.10.2020.
UKRATKO
Dnevni boravak za mlade

Dnevni boravak za mlade

šum

Dnevni boravak za mlade/Foto:Šibenska udruga mladih

Pozivaju se svi mladi sa područja grada Šibenika da dođu u ponedjeljak, 1. veljače, u 12 sati u prostor „Narančaste zgrade“ na otvorenje Dnevnog boravka.

Dnevni boravak se otvara u sklopu programa Klub mladih „ENTER“ kojeg provodi Udruga  Mladi u EU  u partnerstvu sa Šibenskom udrugom mladih(Š.U.M.) i Gradom Šibenikom, a financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.
U prostoru Dnevnog boravka  organizirati će se filmske i književne večeri, izložbe te dani društvenih igara. Mladima će također biti  omogućeno i  besplatno korištenje  računala i interneta, stručne literature te korištenje prostora za druženje.
Radno vrijeme Dnevnog boravka za mlade je od ponedjeljka do petka  od 12-20 sati na adresi: Prilaz tvornici 41 – Šibenik (prostor ”Narančaste zgrade”) .
Cilj programa Klub mladih “ENTER” je podizanje kvalitete života mladih kroz aktivnosti primjerene njihovoj dobi i potrebama, a  kojima će moći razvijati svoje potencijale, ideje i inicijative.
Ciljana skupina Kluba su mladi u dobi od 15 do 30 godina, nezaposleni mladi u dobi od 18 do 30 godina te studenti sa područja grada Šibenika.
Tags: , ,

VEZANE VIJESTI