Neovisni novinarski portal
23.1.2021.
UKRATKO
Zamijenite čepove za ulaznice!

Zamijenite čepove za ulaznice!

plasticni-cepovi-625Shutter

Humanitarna akcija Odčepi za ulaznicu, kojom se Javna ustanova Nacionalni park Krka  priključila kampanji Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL) Plastičnim čepovima do skupih lijekova, završava u utorak, 15. 12. 2015.

Svi građani koji su se uključili u akciju, čepove mogu predati od utorka, 15.12. do nedjelje 20.12.2015. u ispostavu NP Krka“ u Skradinu. Građani koji nisu u mogućnosti predati čepove osobno, pošiljku mogu poslati poštom ili drugom dostavnom službom na adresu Ispostave, Šibenska bb, 22222 Skradin.

Uz dostavljene čepove potrebno je navesti osobne podatke (ime i prezime, adresu, e-mail, broj telefona ili mobitela). Potvrda s kojom će biti moguće ostvariti besplatan ulaz u Nacionalni park Krka kroz cijelu sljedeću godinu slat će se na adresu dostavljenu uz čepove.

Iz NP Krka zahvaljuju svima koji su se uključili u akciju i ističu kako su svojim sudjelovanjem pozitivno utjecali na živote ljudi kojima je potrebna pomoć ali i pomogli da naš okoliš ostane čist.

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma čepove će zamijeniti za skupe lijekove koji nisu na listi HZZO-a, a prijeko su im potrebni u liječenju. Iako akcija Odčepi za ulaznicu završava i dalje možete sakupljati čepove te ih izravno slati na adresu; Udruga oboljelih od leukemije i limfoma UOLL , Josipa Juraja Strossmayera 9, 40 000 Čakovec.


VEZANE VIJESTI