Neovisni novinarski portal
21.10.2020.
SCENA
Steven Stevo Seagal (foto Wikipedia)

Stevo voli disko:
Steven Seagal i Lepa Brena sviraju na dočeku u Beogradu

Steven Stevo Seagal (foto Wikipedia)

 Steven Stevo Seagal (foto Wikipedia)

Steven Stevo Seagal (foto Wikipedia)

Steven Seagal (63), Amerikanac koji je snimio akcijskih filmova ‘na lopate’, svirat će sa svojim pratećim sastavom na sutrašnjem dočeku Nove godine u Beogradu, ispred zgrade tamnošnje Skupšine, i to sa – Lepom Brenom (Fahretom Jahić).

Seagal, koji je dobro unovčio svoj crni pojas (7. DAN) u (inače) plemenitoj vještini Aikido, na pozornici će Beograđane i ostale zabavljati na istoj pozornici s Lepom Brenom, a možda i zasviraju zajedno hit Mile voli disko (a ja kolo šumadijsko), uz harmoniku i glumčevu blues gitaru.

Sutra Brena, a prekosutra Ceca

S obzirom da je Seagal u posljednje češće u Beogradu i Srbiji nego drugdje, pa ga već zovu Stevan ili kraće Stevo, možda na beogradskom trgu zapjeva i sa Svetlanom Cecom Ražnatović, koja na istom mjestu nastupa dan poslije.
Lepa Brena (foto youtube)

Lepa Brena (foto youtube)

Na sam doček, dakle, 31. decembra, nastupiće Tropiko Bend, Lepa Brena i Stiven Sigal, dok će za reprizu Nove godine nastupiti Svetlana Ceca Ražnjatović! Nadamo se da će nas poslužiti vreme – kažu organizatori.
Zahvaljujući poznavanju Aikidoa u mlađim danima, s kojim njegovo kasnije djelovanje nema gotovo pa nikakve veze, Seagal je izgradio značajnu filmsku karijeru, o čemu vrlo dobro znaju i gledatelji hrvatskih nacionalnih televizija, na kojima nema vikenda bez barem jednog njegova filma. No, u međuvremenu je fine aikido poluge, bacanja i virtuozne kretnje zamjenio minobacačima, tenkovima, strojnicama, oklopnim vozilima i sličnim američkim filmskim budalaštinama.

Po danu s Nikolićem, navečer s djevojkama

No to neki vole, pa i srpski predsjednik Tomislav Nikolić, koji ga je nedavno primio u državnički posjet, te su obojica obećali kako će Seagal ubuduće ‘trenirati srpsku specijalnu policiju’. U međuvremenu je Steven trenirao obilazeći beogradske splavi i noćne klubove, gdje su ga u više navrata fotografirali u društvu više raspoloženih djevojaka, pa se čini kako mu se život u Srbiji ‘dopada’.
Puca iz minobacača, ali i svira po gitari (foto youtube)

Puca iz minobacača, ali i svira po gitari (foto youtube)

I eto ga na središnjem dočeku Nove godine, s Lepom Brenom. No nije Seagal samo puki partijaner u godinama, pa će sudjelovati i u humanitarnoj akciji za djecu.
– Djeca su temelj naših života i budućnosti. Nema ništa ljepše od osjećaja kad možete nešto pokloniti djeci – kaže Seagal, koji i sam ima sedmero djece sa četiri žene.

Putina ‘smatra bratom’

Poznat je i po čestom seksualnom zlostavljanju na filmskim setovima, pa je niz njegovih suradnica dobilo ekstra honorare zahvaljujući tužbama radi seksualnog maltretiranja od strane ‘majstora’.
Dva brata (foto Wikipedia)

Dva brata (foto Wikipedia)

Stevo u posljednje vrijeme općenito naginje istočnim dijelovima Europe, pa se tako navodno sprijateljio i s Vladimirom Putinom, za kojega je ustvrdio da ga ‘smatra bratom’, te kako je taj Rus ‘jedan od najvećih živućih svjetskih vođa’. Dakako, svidjelo mu se i odcjepljenje Krima, pa ga je Putin navodno htio za posrednika u razgovorima s Barackom Obamom.
A sutra, dakle, nastupa s Lepom Brenom, pa završimo sa stihovima iz njene pjesme Čik pogodi.
Čik, čik
čik pogodi
šta mi treba
šta mi godi
Brdo para
brdo zlata
dijamanti
oko vrata
Refren
Aj, nisam, nisam takva ja
aj, bogatstvo mi ne treba
meni srećo trebaš ti
dukati su prokleti…

Tags: , , , , , , ,

VEZANE VIJESTI